Mε το εθνόσημο έπαιζε ΑΚΡΑΙΟΣ μπακ ο Χουμποτσάν!

Mε το εθνόσημο έπαιζε ΑΚΡΑΙΟΣ μπακ ο Χουμποτσάν!

Ο καινούργιος παίχτης της Ομόνοιας Τόμας Χουμποτσάν, ήρθε για σέντερ μπακ, αλλά με την Εθνική ομάδα τα τελευταία χρόνια έπαιζε κυρίως ως ακραίος μπακ. 

Άμα προσέξετε τις συμμετοχές του με την εθνική Σλοβακίας  (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), χρησιμοποιούνταν από τους εκάστοτε Ομοσπονδιακούς, πότε δεξιά, πότε αριστερά και πότε στο κέντρο της άμυνας.

Πριν τρία χρόνια είχε δυο συμμετοχές στην τελική φάση του Γιούρο, καλύπτοντας το αριστερό άκρο στα παιχνίδια με Ρωσία και Αγγλία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE