ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποκάλυψη από επίσημα χείλη: «Η Ομόνοια έκλεισε Χουμπότσαν ΠΡΙΝ το ναυάγιο με Ρομπέρζ…»

Αποκάλυψη από επίσημα χείλη: «Η Ομόνοια έκλεισε Χουμπότσαν ΠΡΙΝ το ναυάγιο με Ρομπέρζ…»

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95,0 αποκάλυψε ότι η Ομόνοια είχε ήδη συμφωνήσει με τον Τόμας Χουμπότσαν πριν ακόμη προκύψει το ναυάγιο με Ρομπέρζ.

Ως γνωστόν η Ομόνοια είχε κινηθεί για την απόκτηση του Ρομπέρζ από τον Απόλλωνα όμως τελικά δεν προέκυψε συμφωνία με το τριφύλλι να ανακοινώνει τελικά την απόκτηση του Σλοβάκου αμυντικού, Τόμας Χουμπότσαν. Μάλιστα όπως επισήμανε και ο Ανδρέας Δημητρίου οι πράσινοι είχαν αποφασίσει να προχωρήσουν στην απόκτηση του Χουμπότσαν ανεξάρτητα με το τι θα γινόταν με Ρομπέρζ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για το θέμα Χουμπότσαν και Ρομπέρζ:

Για την απόκτηση του Χούμποτσαν: «Ο ποδοσφαιριστής προπονήθηκε χθες πρώτη φορά με την ομάδα. Είναι σε μια καλή κατάσταση όμως θέλει κάποιο χρόνο για να φτάσει στα επίπεδα των νέων του συμπαικτών. Είναι ένας παίκτης έμπειρος και συνειδητοποιημένος που θέλει να διατηρήσει ψηλά τον πήχη στην καριέρα του. Αυτό που λέμε πάντα είναι πως ο κάθε παίκτης πρέπει να κριθεί μέσα στο γήπεδο.

Για τον Ρομπέρζ: «Δεν είναι μυστικό ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα ήμασταν σε διαπραγματεύσεις με τον Απόλλωνα για τον Ρομπέρζ. Παράλληλα όμως αξιολογούσαμε και κάποιους άλλους παίκτες.

Κλείσαμε τον Χούμποτσαν με τον οποίο συμφωνήσαμε προτού ανακοινωθεί η κατάληξη με την περίπτωση του Ρομπέρζ. Ήταν στην Κύπρο έγκαιρα και πέρασε έγκαιρα από εξετάσεις. Είχαμε αποφασίσει ότι θα προχωρούσαμε στην απόκτηση αυτού του παίκτη ανεξάρτητα από την κατάληξη που θα είχε το θέμα του Ρομπέρζ. Υπήρχαν ιδιαιτερότητες στην περίπτωση του Ρομπέρζ οι οποίες δεν κατάφεραν να ξεπεραστούν. Δεν υπάρχει λόγος να σχολιάσουμε κάτι περισσότερο. Ο παίκτης συνεχίζει στον Απόλλωνα».

Για την ετοιμότητα του Σλοβάκου: «Αυτό εξαρτάται από πάρα πολλούς παράγοντες. Μόλις κριθεί έτοιμος θα μπει στην αποστολή. Έχουμε τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων. Βλέπουμε και πως παρουσιάζεται καθημερινά στις προπονήσεις και ανάλογα θα αποφασίσουμε πότε θα μπει στην αποστολή».

Αν έχει ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός: «Έχουμε ολοκληρώσει τον μεταγραφικό μας σχεδιασμό και πλέον μπαίνουμε σε νέο κύκλο αξιολόγησης παικτών ενόψει των επόμενων μεταγραφικών περιόδων. Αποκτήσαμε παίκτες που κυνηγούσαμε με υπομονή και επιμονή. Ο στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα ρόστερ με βάθος. Δεν μπορεί να δημιουργηθεί η τέλεια ομάδα μέσα σε μια μεταγραφική περίοδο. Όπως είπε και ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, ο στόχος είναι να δημιουργήσουμε ένα κορμό ώστε νε ελαχιστοποιήσουμε τις ανάγκες μας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top