ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Βεβαρημένο το παρελθόν του διευθυντή που έδιωξε την μαθήτρια με την μαντήλα – Απασχόλησε τη δημοσιότητα με παρόμοιας φύσης περιστατικά.

Βεβαρημένο το παρελθόν του διευθυντή που έδιωξε την μαθήτρια με την μαντήλα – Απασχόλησε  τη δημοσιότητα με παρόμοιας φύσης περιστατικά.

Το παρελθόν του διευθυντή  ο οποίος έδιωξε μαθήτρια από το σχολείο επειδή φορούσε μαντήλα φέρνει στο φως δημοσίευμα του  "Φιλελευθέρου".

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο εν λόγο διευθυντής  έχει απασχολήσει και άλλες φορές με τις απόψεις αλλά και τις ενέργειες του, μαθητές, τους οργανωμένους γονείς αλλά και την Επίτροπο Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού.

Αναφορικά το 2014 εξέφρασε δημόσια την αντίθεση του για τη διδασκαλία του ποιητή Γιάννη Ρίτσου στα σχολεία αναφέροντας πως είναι συμμορίτης κομμουνιστής ενώ είπε ακόμη πως δεν γνωρίζει τον Ναζίμ Χικμέτ, διερωτώμενος αν είναι Τούρκος. Ο πρόεδρος της Προοδευτικής Κίνησης Καθηγητών Μέσης Εκπαίδευσης σε επιστολή του ανέφερε πως ο εν λόγω Διευθυντής προστατεύεται από το Υπουργείο Παιδείας, ενώ τόνισε δε πως ο εν λόγω διευθυντής, βγαλμένος από τις ναφθαλίνες του παρελθόντος, καλλιεργεί το μίσος, το διχασμό και τη μισαλλοδοξία.

Σε άλλο περιστατικό και εν όσο ήταν διευθυντής στο Λύκειο Ακροπόλεως  η Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, παρενέβη σχετικά με επιστολή που δημοσιοποίησε ο ίδιος ως απάντηση στις καταγγελίες του μαθητικού κινήματος, ότι ο εν λόγω λυκειάρχης μετέτρεψε το κλειστό γυμναστήριο σε αίθουσα εξετάσεων.

Με τον εν λόγο διευθυντή υπήρξε και τρίτο περιστατικό κατά το οποίο τα μέλη της Ομοσπονδίας Συνδέσμου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης προέβησαν σε καταγγελία εναντίων του έπειτα από διαμάχη. Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των λειτουργών του Υπουργείου προς τους Διευθυντές σχετικά με την αντιμετώπιση περιστατικών βίας και παραβατικότητας αλλά και την ψυχολογική στήριξη που πρέπει να δίνεται στους μαθητές, μέλος της Γραμματείας της Ομοσπονδίας σχολίασε την τοποθέτηση ενός εκ των διευθυντών με αποτέλεσμα ο συγκεκριμένος αναίτια και χωρίς να προκληθεί άρχισε να φωνάζει ενώ κινήθηκε απειλητικά εναντίον μέλους της Γραμματείας της Ομοσπονδίας.

πηγή: philenews.com ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top