ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στόχους αναγνωρίσατε… για τους αθλητές του σκητ!

Στόχους αναγνωρίσατε…  για τους αθλητές του σκητ!

Με επίσημη προπόνηση για τους αθλητές και αθλήτριες του σκητ, συνεχίζονται σήμερα στο σκοπευτήριο «Τραπ Κονκαβέρντε» του Λονάτο, οι Πανευρωπαϊκοί Αγώνες Σκοποβολής. Η επίσημη προπόνηση προνοεί μέχρι τρεις πούλες (75 δίσκους) προπόνηση σε τρία διαφορετικά γήπεδα για κάθε σκοπευτή και σκοπεύτρια. Αύριο Πέμπτη, θα ριχτούν στη «μάχη» των αγώνων οι γυναίκες και νεάνιδες του σκητ, με τους πρώτους 75 δίσκους του αγώνα, ενώ οι άνδρες και οι έφηβοι θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία για ακόμα δυο πούλες (50 δίσκους) προπόνηση.

Η Κύπρος συμμετέχει στους αγώνες του σκητ με 12μελή ομάδα (8 αθλητές και 4 αθλήτριες). Οι διεθνείς μας Γιώργος Αχιλλέως, Γιώργος Καζάκος και Δημήτρης Κωνσταντίνου θα στελεχώσουν την εθνική μας ομάδα των ανδρών, οι νεαροί Πέτρος Εγγλεζούδης, Κλεάνθης Βαρναβίδης και Σωτήρης Ανδρέου θα αγωνιστούν με την εθνική ομάδα των εφήβων και οι πρωταθλήτριες μας Άντρη Ελευθερίου, Παναγιώτα Ανδρέου και Κωνσταντίνα Νικολάου θα αποτελέσουν για άλλη μια φορά την εθνική γυναικών. Στο σκητ νεανίδων θα αγωνιστεί η νεαρή Αναστασία Ελευθερίου, ενώ ο Σωτήρης Αντωνίου και ο έφηβος Νικόλας Αναστασιάδης θα προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν τα ολυμπιακά όρια, που για το σκητ, η Διεθνής Ομοσπονδία ISSF έχει καθορισμένο το 114/125. Τους αθλητές και αθλήτριες μας στο Λονάτο, συνοδεύουν οι τρεις προπονητές του σκητ, Μιχάλης Κατζιανής, Αντώνης Ανδρέου και Τάκης Χριστοφόρου.

Με δεδομένο ότι η ΣΚΟΚ, με την πρωταθλήτρια μας Άντρη Ελευθερίου έχει ήδη εξασφαλίσει μια «κάρτα» στο σκητ για τους Ολυμπιακούς του Τόκυο, ο στόχος της Ομοσπονδίας και των αθλητών, πέρα από τα μετάλλια των αγώνων (ατομικά και ομαδικά), είναι και κάποια ή κάποιες από τις άλλες δυο «κάρτες» που θα δοθούν στους Πανευρωπαϊκούς σε κάθε κατηγορία (ανδρών και γυναικών).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαρίνα Λεμεσού: Επιχείρησαν να φύγουν από το parking χωρίς να πληρώσουν - Πρόταξαν μαχαίρι σε αστυνομικούς

Επεισόδια έξω από ΑΔΕ Λεμεσού: Αύριο η απόφαση για τους 10 που συνελήφθησαν - Τα αδικήματα που τους βαραίνουν

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Ιωάννα Τούνη: Ο προβληματισμός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους – «Δεν ξέρω τι πάει λάθος»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top