ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από τους πιο «καυτούς» σκόρερ στην Ευρώπη

Από τους πιο «καυτούς» σκόρερ στην Ευρώπη

Ο Τεέμου Πούκι βρίσκεται σε τρομερή φόρμα και δεν σταματάει να σκοράρει και σε συλλογικό, αλλά και σε εθνικό επίπεδο.

ΟΦινλανδός στράικερ ήταν καταλυτικός παράγοντας στην άνοδο της Νόριτς στην Premier League, καθώς αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Championship με 29 τέρματα. Φέτος έχει πιάσει τη σεζόν από εκεί που την άφησε, αφού ο Τεέμου Πούκι δεν σταματάει να σκοράρει.

Στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια της Premier League έχει σκοράρει πέντε τέρματα και βρίσκεται στην 1η θέση της σχετικής κατάταξης μαζί με τον Ραχίμ Στέρλινγκ, ενώ πήρε και τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη του αγγλικού πρωταθλήματος για τον μήνα Αύγουστο.

Με την φανέλα της εθνικής Φινλανδίας επιβεβαίωσε σε τι φόρμα βρίσκεται. Σκόραρε απέναντι στην Ελλάδα, αλλά και με την Ιταλία την Κυριακή (8/9) φτάνοντας τα πέντε γκολ συνολικά στα προκριματικά του Euro 2020.

Μάλιστα, με μία γρήγορη αναζήτηση ο Πούκι τη φετινή σεζόν έχει σκοράρει περισσότερα τέρματα απ’ όσα μεγάλοι αστέρες του ποδοσφαίρου, όπως ο Ρονάλντο, ο Μέσι και ο Εμπαπέ.

 

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top