LIFESTYLE

Στους 5 δρόμους ο τελευταίος σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ – Τίποτα από τον Κύπριο τραγουδιστή

Στους 5 δρόμους ο τελευταίος σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ – Τίποτα από τον Κύπριο τραγουδιστή

Ο τελευταίος σύντροφος του κυπριακής καταγωγής τραγουδιστή, Fadi Fawaz, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror είναι άστεγος και κοιμάται στον δρόμο.

Στα 46 του ο Fadi, μετά τον θάνατο του Τζορτζ Μάικλ που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ανήμερα τα Χριστούγεννα του 2016, έμενε στην πολυτελή κατοικία του τραγουδιστή που δεν τον συμπεριέλαβε στη διαθήκη του.

Η περιουσία του σταρ ύψους 98 εκατομμυρίων λιρών, πήγε στην οικογένειά του, τα μέλη της οποίας έδιωξαν τον πρώην αγαπημένο του Τζορτζ Μάικλ από το σπίτι.

Ο πρώην κομμωτής έμενε σε ένα ξενοδοχείο με 50 δολ. τη βραδιά στο Covent Garden. Η αστυνομία πρόσφατα τον συνέλαβε σε έξαλλη κατάσταση να σπάει το σπίτι που έμενε με τον Μάικλ.

Σύμφωνα με τη Sun, ο Fadi έγραψε -και κατόπιν έσβησε- ανάρτηση στο Facebook, όπου έλεγε ότι είναι άστεγος και για την κατάστασή του φταίνε οι δικηγόροι του σταρ.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεμσοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top