ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

DIGESTIVE BAR ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

DIGESTIVE BAR ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Ο καλύτερος τρόπος το υγιεινό να γίνει πιο γευστικό!

Κομμάτια των αγαπημένων μπισκότων Digestive ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και μια ποικιλία δημητριακών ενώθηκαν με απολαυστική σοκολάτα γάλακτος, με μοναδική μαύρη σοκολάτα, λαχταριστά κόκκινα φρούτα και θρεπτικό μέλι και δημιούργησαν τις 4 λαχταριστές μπάρες δημητριακών Digestive BARs ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ!

Τα Digestive BARs ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ αποτελούν ένα μοναδικό snack on the go για εσένα που αναζητάς όλο το καλό των δημητριακών και όλη τη γεύση των μπισκότων Digestive, σε απόλυτη ισορροπία!

Περιέχουν 25% μπισκότο Digestive ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, 4 δημητριακά, νιφάδες βρώμης καλαμποκιού, ρύζι και αλεύρι ολικής άλεσης, είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες και κυκλοφορούν σε 4 μοναδικές γεύσεις που θα σε ενθουσιάσουν:

Digestive BAR με Κομματάκια σοκολάτας & Σοκολάτα γάλακτος: Απολαυστικός συνδυασμός από κομματάκια σοκολάτας με μπισκότο Digestive και 4 δημητριακά και επικάλυψη με σοκολάτα γάλακτος! Ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την απολαυστική γεύση της σοκολάτας!

Digestive BAR με Κόκκινα φρούτα & Σοκολάτα γάλακτος: Λαχταριστά κόκκινα φρούτα σε τέλειο συνδυασμό με δημητριακά και μπισκότο Digestive με επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος! Για όσους αναζητούν την ακαταμάχητη γεύση της σοκολάτας σε συνδυασμό με δροσερά κόκκινα φρούτα!

Digestive BAR με Μαύρη σοκολάτα Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης: Μαύρη σοκολάτα σε μια μοναδική μπάρα Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης. Με θρεπτικά δημητριακά και κομμάτια του αγαπημένου σου μπισκότου Digestive Χωρίς Ζάχαρη. Μια επανάσταση στις μπάρες δημητριακών!

Digestive BAR με Μέλι: Ένας υπέροχος συνδυασμός μπισκότου Digestive, δημητριακών και μελιού, σε μια απολαυστική μπάρα. Μια μπάρα με αγνό και θρεπτικό μέλι, που σου δίνει ενέργεια!

Ανακάλυψε και τους 4 γευστικούς συνδυασμούς και απόλαυσε ένα ισορροπημένο snack, κάθε ώρα της ημέρας!
Τα Digestive BARs ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ διατίθενται στην Κυπριακή αγορά από την Βάσσος Ηλιάδης Λτδ. Αναζητήστε τα σε όλες τις υπεραγορές και κεντρικά περίπτερα.

Δοκίμασε την έκπληξη!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top