ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Σέπος για το περιστατικό με την μαντήλα στο σχολείο: «Υπήρξαν απειλές για τη ζωή μου»

Σέπος για το περιστατικό με την μαντήλα στο σχολείο: «Υπήρξαν απειλές για τη ζωή μου»

Ο πρώην, πλέον, διευθυντής του Λυκείου Αποστόλου Βαρνάβα, Λοΐζος Σέπος, ανέφερε ότι απειλήθηκε η ζωή του μετά το περιστατικό με την μαθήτρια που έφερε μαντήλα στο κεφάλι, αλλά όχι από μαθητές.

Σε συνέντευξή του στον «Φιλελεύθερο» ο κ. Σέπος ανέφερε ότι υπήρχαν πληροφορίες ότι θα δημιουργούνταν σοβαρά επεισόδια την Δευτέρα που θα επέστρεφαν στο σχολείο μετά το περιστατικό.

Μάλιστα, ανέφερε ότι κάποιοι θα προέβαιναν σε ενέργειες για να μην μπορέσει να εισέλθει στο λύκειο. Ξεκαθάρισε ότι δεν αναφερόταν σε μαθητές.

Γι’ αυτό, όπως σημείωσε, συναίνεσε στην μετάθεσή του Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης, όπου ανέλαβε από τις 9 Σεπτεμβρίου.  

Ο κ. Σέπος στις τοποθετήσεις του στην εφημερίδα, αναφέρθηκε στα προβλήματα που προκύπτουν με τους κανονισμούς λειτουργίας αφού δεν υπάρχουν, όπως αναφέρει, διευκρινίσεις ζητημάτων.

«Δεν μπορεί να ασχολείται με τρίχες το σχολείο και ένας διευθυντής δεν μπορεί να κρατά μεζούρα για να μετράει τα μαλλιά και τα νύχια (σ.σ. των μαθητών)» σημείωσε σχετικά με τον έλεγχο που γίνεται στους μαθητές για την εξωτερική τους εμφάνιση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top