ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Ομόνοια θα είναι… αλλιώς όμως έχει ΠΛΑΝΟ για ΓΣΠ – Τα προβλήματα και οι σκέψεις Βουκομάνοβιτς

Η Ομόνοια θα είναι… αλλιώς όμως έχει ΠΛΑΝΟ για ΓΣΠ – Τα προβλήματα και οι σκέψεις Βουκομάνοβιτς

Τα τελευταία 2-3 χρόνια, όταν πήγαιναν να παίξουν με την Ομόνοια στο ΓΣΠ, είχαν την ετικέτα του φαβορί. Επειδή οι πράσινοι της Λευκωσίας βολόδερναν μέσα στα εσωτερικά τους προβλήματα. Φέτος τα πράγματα είναι αλλιώς, αφού η ομάδα του Χέννιγκ Μπεργκ, παρουσίασε ελκυστική εικόνα στα πρώτα τρία της παιχνίδια. Αντιλαμβάνονται λοιπόν στον Απόλλωνα, ότι θα… συναντήσουν μια Ομόνοια από τα παλιά και για να καταφέρουν να της «σπάσουν» την έδρα, θα πρέπει να κάμουν πολύ καλή εμφάνιση.

Οι κυανόλευκοι θα πρέπει να συνεχίσουν εκεί που έμειναν πριν μια εβδομάδα, στην εντός έδρας συνάντηση με την Πάφο. Οι παίχτες θα πρέπει να παραμείνουν πιστοί στο πλάνο που ετοίμασε ο Σέρβος προπονητής Ιβάν Βουκομάνοβιτς. Για πρώτη φορά θα είναι στην αποστολή μετά από καιρό ο Βαλεντίν Ρομπέρζ όμως θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ενσούε, ο οποίος επέστρεψε με πρόβλημα στο γόνατο από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας του και δεν το ξεπέρασε. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής αντιμετωπίζει και ο Φώτης Παπουλής που ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και πολύ δύσκολα θα είναι αποστολή κόντρα στην Ομόνοια.

Δεν μπορεί να αγωνιστεί ο τραυματίας Φακούντο Περέιρα (ήταν βασικός με την Πάφο), ενώ μαζί του στην κερκίδα θα είναι οι Πέτρος Ψύχας και Δημήτρης Δημητρίου.

Ο Ζοέλ Μολ θα υπερασπίζεται την εστία. Ήταν μέτρια έως προβληματική η παρουσία του Ελβετού κίπερ στο παιχνίδι με την Πάφο, για να έχει πολλές πιθανότητες η ομάδα να περάσει νικηφόρα, θα πρέπει να «βγάλει» βελτιωμένη εικόνα. Στα αμυντικά άκρα, δεν θα αλλάξει κάτι, ο Πέδρο θα είναι δεξιά και ο ισπανός Αγκίρε αριστερά. Ο Έκτορ Γιούστε, είναι σίγουρος για το κέντρο της άμυνας. Ίσως διατηρήσει την άλλη θέση ο Αττίλα Σάλαι. Παίζει και το ενδεχόμενο να επιστρατευτεί ο Χάμπος Κυριάκου. Σε διαφορετική περίπτωση ο Κύπριος διεθνής, θα καλύψει μια θέση στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Για τις άλλες δυο, υποψήφιοι είναι οι Σακέτι, Μ’ Μπιντά και Μάρκοβιτς. Εκτός κι αν αποφασίσει ο Ιβάν, να ξεκινήσει τον Γκακπέ σε θέση επιτελικού χαφ. Ο Γκακπέ είναι υποψήφιος, για τη θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Εναλλακτικές λύσεις για την εν λόγω θέση, αποτελούν οι Πίττας και Σαρδινέρο. Κλειδωμένη είναι η θέση του δεξιού εξτρέμ από τον φορμαρισμένο Γιαννιώτα, δεν βγαίνει φυσικά από την ενδεκάδα ο «ζεστός» Ζελάγια που σημείωσε δυο γκολ εναντίον της Πάφου.

Βάσει των εκτιμήσεων που γίνονταν χθες από τους υπεύθυνους της ομάδας, δεν αναμένεται να πάνε πάνω από χίλιοι Απολλωνίστες στο νότιο πέταλο του ΓΣΠ. Ίσως ακολουθήσουν την ομάδα γύρω στους 500-600 οπαδούς. Θα λείψουν φυσικά από άλλο ένα παιχνίδι οι οργανωμένοι οπαδοί, οι οποίοι επαναλαμβάνουν με κάθε ευκαιρία, πως όσο ισχύει ο νόμος της κάρτας οπαδού, δεν πρόκειται να «σταυροπατήσουν» σε γήπεδο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top