ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Τουρνουά FIFA 20 στο Public του Νicosia Mall με άφθονο gaming και πλούσια δώρα

Τουρνουά FIFA 20 στο Public του Νicosia Mall με άφθονο gaming και πλούσια δώρα

Το FIFA 20, το πιο διάσημο ηλεκτρονικό παιχνίδι ποδοσφαίρου επιστρέφει για άλλη μια χρονιά ανανεωμένο και πιο πλήρες από ποτέ! Με αφορμή την κυκλοφορία του, τα Public διοργανώνουν το Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου τουρνουά με μεγάλα δώρα.

Το καινούργιο FIFA είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία και οι φίλοι του παιχνιδιού μπορούν να το παραλάβουν την ημέρα της παγκόσμιας κυκλοφορίας του από όλα τα καταστήματα των Public. Επιστρέφοντας το FIFA 19 μπορείτε να εξασφαλίσετε έκπτωση €10 στην αγορά του FIFA 20, αποκλειστική προσφορά των Public.

Το ερχόμενο Σάββατο, το κατάστημα των Public στο Nicosia Mall θα βάλει την ποδοσφαιρική του «στολή» και θα φιλοξενήσει 128 gamers που θα κληθούν να δείξουν τις ικανότητές τους στο FIFA 20. Από τις 10:00 – 17:00 οι κονσόλες θα πάρουν… φωτιά και στις αναμετρήσεις θα ξεχωρίσουν οι καλύτεροι! Οι gamers θα διαγωνιστούν ανά δυάδες και η κονσόλα του διαγωνισμού θα είναι το PS4.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο τουρνουά δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε την ειδική φόρμα στο Facebook του Public (www.public-cy.com/fifa20comp) και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας για να διεκδικήσετε μέσω κλήρωσης μια θέση στο τουρνουά.

Ο πρώτος νικητής θα κερδίσει μια τηλεόραση Samsung 55" Smart LED 4K HDR για να απολαμβάνει το παιχνίδι του στην πιο καλή ανάλυση και ένα αντίτυπο FIFA20. Ο δεύτερος νικητής θα κερδίσει μια κονσόλα Playstation 4 χωρητικότητας 1ΤΒ με το ασύρματο χειριστήριο DUALSHOCK®4 μαζί με το παιχνίδι FIFA 20. Ο τρίτος νικητής θα κερδίσει ένα χειριστήριο PS4 Sony Dualshock 4 μαζί με το παιχνίδι FIFA20. Ο χαμένος του μικρού τελικού θα κερδίσει το FIFA 20 στο format της επιθυμίας του.

Εκτός από τους τέσσερεις πρώτους νικητές του τουρνουά που θα εξασφαλίσουν τα μεγάλα έπαθλα και οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι που θα συμμετάσχουν θα λάβουν κουπόνια έκπτωσης €10 για αγορές €40 και άνω.

Στο χώρο που θα διεξάγεται το τουρνουά διαγωνιζόμενοι και επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν burritos και nachos από τα Taco Bell και να δροσιστούν με Shark Energy Drink, ενώ από τις 11:00 – 13:00 οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Mix FM Ιωάννα Λαμπροπούλου και Πλάτων Μουρατίδης θα βρίσκονται στα decks σε ένα μοναδικό live link.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top