Η Laura Dern φόρεσε Tommyxzendaya στο Audi & στο Television Academy’s 2019 Pre-Emmy Party

Η Laura Dern φόρεσε Tommyxzendaya στο Audi & στο Television Academy’s 2019 Pre-Emmy Party

Η Tommy Hilfiger, η οποία ανήκει στην PVH Corp. [NYSE: PVH], ανακοινώνει ότι η ηθοποιός Laura Dern φόρεσε TommyXZendaya στη γιορτή της Audi και της Television Academy στο pre-Emmy Awards Party στο Λος Άντζελες.


Η Dern φόρεσε μία polka dot tie-neck μπλούζα και μια polka dot φούστα από την TommyXZendaya συλλογή.

Η εν λόγω συλλογή είναι θα διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα Tommy Hilfiger και σημεία πώλησης από τις 7 Οκτωβρίου (tommy.com).

 

 

Photo Credit: Getty

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.