ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Aνακατέυει (και πάλι) την «τράπουλα» ο Ντολ

Aνακατέυει (και πάλι) την «τράπουλα» ο Ντολ

Ο ΑΠΟΕΛ πάει στον αγώνα με τη Σεβίλλη, για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, απέναντι στο φαβορί του ομίλου, για το Europa League. Σίγουρα δεν είναι κάτι εύκολο, αλλά οι γαλαζοκίτρινοι κατάφεραν να «δαμάσουν» μεγαλύτερα «θηρία», κατά την Ευρωπαϊκή τους πορεία μέχρι στιγμής. Oι γαλαζοκίτρινοι πάνε στην Ισπανία, χωρίς τους Ρομάν Μπέζιακ και Τόμας Ντε Βινσέντι.

Διαβάστε επίσης: Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ για Μπέζιακ – Και ο Ντε Βινσέντι από MRI!

Είναι σίγουρο πως ο Τόμας Ντολ, θα κάνει ξανά πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα της ομάδας του, καθώς άφησε ποδοσφαιριστές – βαρόμετρα με την ΑΕΛ, είτε στον πάγκο, είτε εκτός αποστολής.

Κάτω από την εστία θα επανέλθει ο Μπέλετς. Στα δεξιά της άμυνας θα αγωνιστεί ο Μιχαΐλοβιτς, στα αριστερά ο Ζοαοζίνιο, ενώ είναι ερωτηματικό ποιος θα κλείσει την τετράδα στα μετόπισθεν και θα παίξει δίπλα στον Νικόλα Ιωάννου. Μερκής και Σάβιτς διεκδικούν τη θέση.

Από εκεί και πέρα, ανασταλτικοί μέσοι θα είναι οι Γκέντσογλου με τον Σόουζα, με τον Μάτιτς να είναι ο τρίτος της «παρέας», καθώς ο Ντε Βινσέντι είναι τραυματίας.

Στο επιθετικό τρίτο του ΑΠΟΕΛ, ο Tάμαρι θα αγωνιστεί ως δεξιός ακραίος, με τον Εφραίμ να θέτει γερή υποψηφιότητα για να αρχίσει τον αγώνα στο αριστερό άκρο. Την αιχμή του δόρατος θα αποτελέσει ο Πάβλοβιτς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top