Δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο ο Παρέλλης, όμως έκανε ΡΕΚΟΡ!

Δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο ο Παρέλλης, όμως έκανε ΡΕΚΟΡ!

Ο Απόστολος Παρέλλης, αγωνίστηκε στον τελικό της δισκοβολίας, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου της Ντόχας του Κατάρ.

Ο αθλητής μας, στον πέμπτο μεγάλο τελικό της λαμπρής σταδιοδρομίας του, πήρε την 5η θέση ρίχνοντας 66.32 μέτρα χωρίς να καταφέρει να ανέβει στο βάθρο.

Παρόλα αυτά, ο Απόστολος, έκανε νέο Παγκύπριο ρεκόρ με τη βολή του, και αυτό είναι όριο για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο 2020. Πάντως, έκανε ένα από τον καλύτερο τελικό της καριέρα του, και την Κύπρο ξανά περήφανη.

Διαβάστε: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ο Παρέλλης – Νέο παγκύπριο ρεκόρ και όριο για Ολυμπιάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Απαντά στις κατηγορίες Έρχιουρμαν - «Η δήλωσή μου δεν ήταν απάντηση στα τέσσερα σημεία που έχει θέσει»

ΠτΔ: Απαντά στις κατηγορίες Έρχιουρμαν - «Η δήλωσή μου δεν ήταν απάντηση στα τέσσερα σημεία που έχει θέσει»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποτελεί την καλύτερη ασφαλιστική δικλείδα για εφαρμογή της λύσης του Κυπριακού και για ένα ειρηνικό μέλλον στην Κύπρο, δήλωσε, το Σάββατο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE