ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Εντοπίστηκε το όχημα που δέθηκε ο σκύλος – Κατηγορήθηκε ο ιδιοκτήτης

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Εντοπίστηκε το όχημα που δέθηκε ο σκύλος – Κατηγορήθηκε ο ιδιοκτήτης

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από βίντεο που δημοσιοποίησε το Κίνημα Οικολόγων, με σκύλο που είναι δεμένος πάνω σε όχημα και τρέχει, η Αστυνομία εντόπισε τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου.

Η Αστυνομία εντόπισε τον ιδιοκτήτη του οχήματος, με βάση τους αριθμούς εγγραφής του αυτοκινήτου.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο, κλήθηκε πρόσφατα από τον Αστυνομικό Σταθμό Κοκκινοτριμιθιάς και αφού ενημερώθηκε για τα αδικήματα που εξετάζονται σε βάρος του, κατηγορήθηκε γραπτώς ενώ αναμένεται να κλητευθεί αργότερα ενώπιον δικαστηρίου, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου».

Να σημειωθεί ότι ο ιδιοκτήτης του οχήματος, αρνήθηκε ότι στο βίντεο ήταν ο ίδιος ο οδηγός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα μέσα Ιανουαρίου ενημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για το Κυπριακό ο Ντιάν

Στα μέσα Ιανουαρίου ενημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για το Κυπριακό ο Ντιάν

Στις 15 Ιανουαρίου 2026 ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ ΟΗΕ στη Κύπρο και επικεφαλής της ειρηνευτικής δύναμης του διεθνούς οργανισμού στο νησί (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), Κασίμ Ντιάν, θα ενημερώσει το Συμβούλο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών σε κλειστές διαβουλεύσεις, στη βάση των νέων εκθέσεων του ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, για τις Καλές του Υπηρεσίες για την Κύπρο και την ΟΥΝΦΙΚΥΠ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE