ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Κακοποίηση σκύλου με πρωτοφανή τρόπο –VIDEO

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Κακοποίηση σκύλου με πρωτοφανή τρόπο –VIDEO

Για πρωτοφανές περιστατικό κακοποίησης σκύλουκάνει λόγο το Κίνημα Οικολόγων.

Με δημοσίευσή τους παρουσιάζουν VIDEO το οποίο δείχνει ένα αυτοκίνητο να κινείται στο χωριό Παλιομέτοχο και τον/την οδηγό του να υποβάλλει σε μαρτύριο ένα δυστυχές τετράποδο.

Κρατά το λουρί του ενώ κινείται με σχετικά μεγάλη ταχύτητα και υποχρεώνει τον σκύλο να τρέχει για να προλάβει.

«Η κακοποίηση δεν έχει όρια! Σκηνές από το Παλιομέτοχο όπου βασανίζεται ένα σκυλί να τρέχει να προλάβει το αυτοκίνητο από το οποίο είναι δεμένο. Τι κανει η Αστυνομία; Ξανά βρίσκεται στο προσκήνιο η "υπόσχεση" της κυβέρνησης για αστυνομία ζώων. Οι αρμόδιοι έχουν ευθύνες!» είναι το συνοδευτικό σημείωμα του VIDEO που δημοσιεύουν οι Οικολόγοι.

Δείτε το οπτικό υλικό:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE