Βραβείο Ασφαλείας ExxonMobil /ΕSSO Κύπρου

Βραβείο Ασφαλείας  ExxonMobil /ΕSSO  Κύπρου


Εισφορά προς τον ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ & ΦΙΛΩΝ

Χρηματική εισφορά €2000 προσέφερε η ExxonMobil / Εsso Κύπρου στον ΠΑΣΥΚΑΦ.

Η εισφορά εμπίπτει στα πλαίσια του Βραβείου Ασφαλείας Υπαλλήλων που καθιέρωσε η εταιρεία τα τελευταία 15 χρόνια και λειτουργεί σαν κίνητρο για συνεχή εγρήγορση όσο αφορά την εργασία με ασφάλεια και ταυτόχρονα προωθεί την στήριξη ευάλωτων ομάδων της κοινωνίας. Για κάθε 12 συνεχείς εβδομάδες χωρίς οποιοδήποτε περιστατικό ατυχήματος η Εταιρεία επιχορηγεί ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα το οποίο προτείνουν οι υπαλλήλοι.

Ο μη κερδοσκοπικός φιλανθρωπικός οργανισμός ΠΑΣΥΚΑΦ προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες που περιλαμβάνουν εξειδικευμένη ανακουφιστική φροντίδα στο σπίτι, δανεισμό ιατρικού εξοπλισμού, φυσιοθεραπεία, μεταφορά ασθενών από όλες τις επαρχίες στα Ογκολογικά κέντρα Λευκωσίας καθώς και ψυχολογική στήριξη τόσο στους ασθενείς όσο και στις οικογένειες τους, και συντείνει στην επαναδραστηριοποίηση και επανένταξή τους.
Το στιγμιότυπο είναι από την παράδοση της επιταγής στην Αναπλ. Εκτελεστική Διευθύντρια του ΠΑΣΥΚΑΦ κα. Σόφη Χριστοφόρου, από τον κον. Γιώτη Τσερκέζο, Διευθυντή Εγκαταστάσεων της Εsso στην Λάρνακα. Παρόντες επίσης ο κος. Βάκης Καραγιώργης και η κα. Κάσια Χρυσοστόμου εκ μέρους των υπαλλήλων που πρότειναν τον σύνδεσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.