Τα σκυλιά του προέδρου

Τα σκυλιά του προέδρου

To Καραισκάκειο Ίδρυμα και το Kemal Saracoglou σας προσκαλούν την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στο Σπίτι της Συνεργασίας/Home for Cooperation στις 17:00. στην παρουσίαση του καινούργιου παιδικού βιβλίου της Καίτης Κληρίδη, “Τα σκυλιά του προέδρου”.


«Τα σκυλιά του προέδρου» είναι ένα πρόσφατα δημοσιευμένο βιβλίο, όπου η συγγραφέας Καίτη Κληρίδη, μας λέει την ιστορία τριών μικρών σκύλων, τα οποία ξεκίνησαν την ζωή τους σαν αδέσποτα, και τελικά κατέληξαν να γίνουν τα σκυλιά του Προέδρου.


Το βιβλίο είναι δίγλωσσο και όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στα ιδρύματα Kemal Saracoglu και Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, προωθώντας δυναμικά το όραμα τους «για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα».


Η εκδήλωση περιλαμβάνει παιδικές δραστηριότητες (κλόουν, ζωγραφική προσώπου, χειροτεχνίες εμπνευσμένες από το βιβλίο) και εδέσματα.
Θα υπάρχουν διαθέσιμα βιβλία προς πώληση στην τιμή των 5 ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Μια ισχυρή ΕΕ σημαίνει και μια ισχυρή Κυπριακή Δημοκρατία

ΠτΔ: Μια ισχυρή ΕΕ σημαίνει και μια ισχυρή Κυπριακή Δημοκρατία

Μια ισχυρή Ευρωπαϊκή Ένωση σημαίνει και μια ισχυρή Κυπριακή Δημοκρατία, λέει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ, ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κύπρο την 1η Ιανουαρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE