Παρουσίαση Bιβλίου του Δρ. Ανδρέα Μασούρα για την Eπιχειρηματικότητα

 Παρουσίαση Bιβλίου του Δρ. Ανδρέα Μασούρα για την Eπιχειρηματικότητα

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, ο διεθνής εκδοτικός οίκος Nova Science Publishers και το Δικηγορικό Γραφείο του Ανδρέα Ν. Μασούρα, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Δρ. Ανδρέα Μασούρα με τίτλο: "Entrepreneurship in Small and Medium-Sized Enterprises" την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 18.30 στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου.

Την παρουσίαση θα χαιρετήσει ο Υφυπουργός Έρευνας & Τεχνολογίας της Ελλάδας κ. Χρίστος Δήμας (μέσω τηλεδιάσκεψης) και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου Καθ. Παντελής Σκλιάς.


Το βιβλίο παρουσιάζουν οι: Κα. Μαίρη Λάμπρου (Έπαρχος Πάφου), Δρ. Σάββας Χατζηχριστοφή (Αν. Καθηγητής Πληροφορικής Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου), Κα. Άντρεα Σολομωνίδη (Co-founder/Board Member Cypriot Enterprise Link), Καθ. Σπύρος Βλιάμος (Κοσμήτορας Σχολής Οικονομικών, Διοίκησης και Πληροφορικής Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου).


Συντονίζει η Δικηγόρος – Λέκτορας Νομικής του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, Δρ. Άρτεμις Σαββίδου.
To βιβλίο πραγματεύεται το ζήτημα της επιχειρηματικότητας στην Κύπρο και κυρίως το ζήτημα της νεανικής επιχειρηματικότητας ενώ εξετάζει τη καινοτομία στις κυπριακές μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Κίνητρα, θεσμικά εμπόδια, ο ρόλος των Πανεπιστημίων, η δημιουργικότητα, το νομικό πλαίσιο είναι μερικά από τα αντικείμενα συζήτησης.


Η παρουσίαση θα ξεκινήσει ακριβώς στις 18.30 λόγω ζωντανής σύνδεσης. Θα ακολουθήσει δεξίωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νετανιάχου σε ΠτΔ: «Κύπρος και Ισραήλ μοιράζονται κοινές αξίες και κοινά συμφέροντα» - Φωτογραφίες

Νετανιάχου σε ΠτΔ: «Κύπρος και Ισραήλ μοιράζονται κοινές αξίες και κοινά συμφέροντα» - Φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ κ. Βενιαμίν Νετανιάχου, στην Ιερουσαλήμ.

BEST OF TOTHEMAONLINE