ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όταν μπουν και αυτοί στην «εξίσωση»…

Όταν μπουν και αυτοί στην «εξίσωση»…

Ο ΑΠΟΕΛ έδειξε απέναντι στη Σεβίλλη σημάδια βελτίωσης, ωστόσο έχει ακόμα… μακρύ δρόμο να καλύψει, για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Βέβαια, αυτό θα γίνει και όταν μπουν στην «εξίσωση» παίκτες – βαρόμετρα.

Πρώτος από όλους, ο Μούσα Τάμαρι. Ο Ιορδανός μεσοεπιθετικός, περνάει μια περιόδο «παρακμής», καθώς το τελευταίο καλό παιχνίδι που έκανε ήταν αυτό απέναντι στον Άγιαξ. Ο Μούσα, είναι ένας παίκτης ψυχολογίας, και όταν δεν αγωνίζεται καλά, το παίρνει από κάτω και ψάχνει το παιχνίδι που θα τον «επαναφέρει» στις μεγάλες εμφανίσεις.

Ο Τόμας Ντε Βινσέντι είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη ποιότητα και το έδειξε ουκ ολίγες φορές. Η ποιότητα του Αργεντινού και το πως μπορεί να «διασπάσει» την κλειστή άμυνα, με την κάθετη του πάσα είναι κάτι που χρειάζεται ο ΑΠΟΕΛ. Βέβαια, πρέπει να είναι υγιής ο ποδοσφαιριστής και να μείνει μακριά από τραυματισμούς οι οποίοι τον έχουν ταλαιπωρήσει, είναι η αλήθεια.

Πάνω που… βρήκε ρυθμό τραυματίστηκε. Ο Γιώργος Εφραίμ, στάθηκε άτυχος, γιατί θα έβρισκε ακόμα περισσότερο τα πατήματα του με την Εθνική και θα έμπαινε πιο γρήγορα στο κλίμα για να βοηθήσει τους γαλαζοκίτρινους, ωστόσο, η θλάση α’ βαθμού θα τον κρατήσει εκτός για 7-10 μέρες. Ο Κύπριος διεθνής, είναι ένα δυνατό «όπλο» στη φαρέτρα του Τόμας Ντολ και σίγουρα, τον θέλει καλά ο Γερμανός τεχνικός.

Ήρθε για να γίνει ο ηγέτης της άμυνας, αλλά και πάλι, ένας τραυματισμός τον άφησε… πίσω. Ο Βούγιαντιν Σάβιτς, τώρα, που επέστρεψε και είναι καλά, πρέπει να καλύψει το χαμένο έδαφος, να βρει τη φόρμα του και θα αποτελέσει την «κολώνα» στην αμυντική γραμμή του ΑΠΟΕΛ.

Ο Πραξιτέλης Βούρος, την περσινή σεζόν, ήταν εκ των κορυφαίων των γαλαζοκιτρίνων που βοήθησε την ομάδα στην κατάκτηση του 7ου συνεχόμενου πρωταθλήματος και 28ου συνολικά. Φέτος, ξεκίνησε από εκεί που σταμάτησε πέρσι, ωστόσο η ατυχία του… κτύπησε την πόρτα, με τον Ελλαδίτη να τραυματίζεται στο χέρι και να μένει εκτός. Πλέον, είναι 100% έτοιμος και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, και ο Τόμας Ντολ θα του δώσει τις ευκαιρίες για να… «βρει τα πόδια του».

Τέλος, ένας ποδοσφαιριστής που έκανε το αντίθετο με τον Πραξιτέλη Βούρο είναι ο Αντόνιο Γιάκολις. Ο Κροάτης, τη χρονιά που μας πέρασε, από τον Ιανουάριο που ήρθε στο νησί μας, έδωσε αυτό το «κάτι» στον ΑΠΟΕΛ. Παρόλα αυτά, φέτος δεν έχει ξεκινήσει όπως θα ήθελε τη σεζόν, και αυτό τον «παίρνει πίσω». Ο Γιάκολις, έκανε ένα καλό β’ μέρος στην Ισπανία απέναντι στη Σεβίλλη, και θέλει να χτίσει πάνω σε αυτό, έτσι ώστε να βρει τον εαυτό του.

Εύκολα καταλαβαίνει κανείς, το βάθος και την ποιότητα που έχει το ρόστερ των γαλαζοκιτρίνων, και με αυτούς τους παίκτες, να βρίσκουν τα πατήματα τους και να βοηθάνε την ομάδα, τότε ο ΑΠΟΕΛ θα αποκτήσει μια άλλη δυναμική.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top