« ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ» από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις

« ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ» από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις

Στις  4 και 5 Οκτωβρίου 2019  στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Λεμεσού πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Αρχιτεκτονικής και Γεωπεριβαλλοντικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Νεάπολις διήμερο εκδηλώσεων με τίτλο « ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ».

 

Οι εκδηλώσεις περιλάμβαναν ομιλίες και παρουσιάσεις αφενός του έργου του Μοντέρνου Αρχιτέκτονα ΦΩΤΗ ΚΟΛΑΚΙΔΗ, και αφετέρου Έκθεση μακετών και σχεδίων από εργασίες  φοιτητών του Τμήματος που αφορούσαν τα ΨΗΛΑ ΚΤΗΡΙΑ. Οι εργασίες παράχθηκαν στο πλαίσιο  συνθετικού μαθήματος του 8ου Εξαμήνου με διδάσκοντες την Ελένη Χατζηνικολάου και τον Γιάννη Κουτσόλαμπρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Σοβαρά ερωτήματα εγείρει η αποκάλυψη ότι ο πρώην υπουργός ενέργειας Γιώργος Λακκότρυπης συμμετείχε σε κοινή βιντεοκλήση μέσω Zoom με τον πρώην διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου, Χαράλαμπο Χαραλάμπους, και έναν δήθεν Ρουμάνο επενδυτή, ο οποίος φέρεται να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο.