Δεν αλλάζει ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, διαβεβαιώνει ο Πρόεδρος

Δεν αλλάζει ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, διαβεβαιώνει ο Πρόεδρος

"Yπάρχουν ανάλογες περιπτώσεις στη Νορβηγία που τρεις αδειοδοτήσεις ήταν αποτυχημένες και η τέταρτη έδειξε ότι ήταν το πλουσιότερο κοίτασμα”

Δεν αλλάζει ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, διαβεβαίωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, δηλώνοντας παράλληλα ότι δεν είναι απογοητευμένος από τα αποτελέσματα των γεωτρήσεων που διενήργησε η ENI KOGAS.

Eξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου και ερωτηθείς εάν αισθάνεται απογοητευμένος από τα αποτελέσματα των γεωτρήσεων της ENI KOGAS, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης απάντησε αρνητικά.

“Όχι, γιατί υπάρχουν και ανάλογες περιπτώσεις στη Νορβηγία που τρεις αδειοδοτήσεις ήταν αποτυχημένες και η τέταρτη έδειξε ότι ήταν το πλουσιότερο κοίτασμα”, σημείωσε.

Σε άλλη ερώτηση για το κατά πόσον αλλάζει ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε “ποσώς δεν αλλάζει”.

“Αφήστε τα να τα δούμε όπως πρέπει να τα δούμε”, είπε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι οι ιρανικές επιθέσεις έχουν σκοτώσει 13 ανθρώπους και έχουν προκαλέσει τον τραυματισμό άλλων 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE