ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κακό τάιμινγκ: Ο στρατιωτικός πανηγυρισμός Έλληνα παίκτη που συζητιέται (ΒΙΝΤΕΟ)

Κακό τάιμινγκ: Ο στρατιωτικός πανηγυρισμός Έλληνα παίκτη που συζητιέται (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού Βόλου, Θωμάς Γραικός σκόραρε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τα Τρίκαλα, αλλά ο πανηγυρισμός που επέλεξε να κάνει ήταν εντελώς λανθασμένος για το τάιμινγκ (VIDEO).

Ο Θωμάς Γραικός έγινε ήρωας για τον Ολυμπιακού Βόλου στο εκτός έδρας ματς με τα Τρίκαλα, αφού στις καθυστερήσεις ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα του και της επέτρεψε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας. Ωστόσο, ο πανηγυρισμός που επέλεξε να κάνει μετά από το γκολ, πολύ εύκολα μπορεί να παρεξηγηθεί, με αφορμή τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

Την ώρα που η UEFA και η FIG θα κάνουν έρευνα για τον στρατιωτικό χαιρετισμό των Τούρκων ποδοσφαιριστών στο παιχνίδι με την Αλβανία, ο Θωμάς Γραικός τρέχοντας έπειτα από το γκολ που πέτυχε, σταμάτησε λίγο πριν τη μεσαία γραμμή και πανηγύρισε με τον ίδιο τρόπο.

Δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση βέβαια πως ο αμυντικός της ομάδας του Βόλου είχε πρόθεση να υποστηρίξει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις της Τουρκίας στη Συρία. Ο συγκεκριμένος πανηγυρισμός όμως, αυτή την περίοδο τουλάχιστον, είναι εντελώς παρεξηγημένος.

Μάλιστα, με τον ίδιο τρόπο πανηγύρισε την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους κρίκους ο Ιμπραχίμ Τσολάκ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top