Νέα Smoothie Bowls από την COFFEEHOUSE!

Νέα Smoothie Bowls από την COFFEEHOUSE!

Η COFFEEHOUSE, η πρώτη κυπριακή αλυσίδα καφέ και εκπρόσωπος του 5ου κύματος καφέ, ενισχύει την πλούσια γκάμα των προϊόντων της, λανσάροντας τα καινούρια της Smoothie Bowls με την υπογραφή του Chef Χριστόφορου Πέσκια!


Τα νέα Smoothie Bowls, με την πολύχρωμη εμφάνιση και την ακαταμάχητη γεύση, είναι γεμάτα ενέργεια και θρεπτικές αξίες. Αντιπροσωπεύουν τη φιλοσοφία της COFFEEHOUSE να παρέχει στους πελάτες της φρέσκα και υγιεινά προϊόντα κάθε μέρα.


Το Purple Bliss με βάση από μύρτιλο και μπανάνα, το Green Goddess με βάση από αβοκάντο, σπανάκι και μάνγκο και το Chia Pudding με βάση από γάλα καρύδας και σπόρους chia, εμπλουτίζονται με φρέσκα φρούτα και superfoods για toppings.


Σε μια συνεχή πορεία ανάπτυξης, κινητήριος δύναμη της COFFEEHOUSE είναι το πάθος να προσφέρει στους πελάτες της υγιεινές επιλογές με υψηλής ποιότητας υλικά και ολόφρεσκα συστατικά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE