Νέα Smoothie Bowls από την COFFEEHOUSE!

Νέα Smoothie Bowls από την COFFEEHOUSE!

Η COFFEEHOUSE, η πρώτη κυπριακή αλυσίδα καφέ και εκπρόσωπος του 5ου κύματος καφέ, ενισχύει την πλούσια γκάμα των προϊόντων της, λανσάροντας τα καινούρια της Smoothie Bowls με την υπογραφή του Chef Χριστόφορου Πέσκια!


Τα νέα Smoothie Bowls, με την πολύχρωμη εμφάνιση και την ακαταμάχητη γεύση, είναι γεμάτα ενέργεια και θρεπτικές αξίες. Αντιπροσωπεύουν τη φιλοσοφία της COFFEEHOUSE να παρέχει στους πελάτες της φρέσκα και υγιεινά προϊόντα κάθε μέρα.


Το Purple Bliss με βάση από μύρτιλο και μπανάνα, το Green Goddess με βάση από αβοκάντο, σπανάκι και μάνγκο και το Chia Pudding με βάση από γάλα καρύδας και σπόρους chia, εμπλουτίζονται με φρέσκα φρούτα και superfoods για toppings.


Σε μια συνεχή πορεία ανάπτυξης, κινητήριος δύναμη της COFFEEHOUSE είναι το πάθος να προσφέρει στους πελάτες της υγιεινές επιλογές με υψηλής ποιότητας υλικά και ολόφρεσκα συστατικά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.