Mε τρένο στη Λιλ ο Άγιαξ για λόγους… οικολογικούς!

Mε τρένο στη Λιλ ο Άγιαξ για λόγους… οικολογικούς!

Ο Άγιαξ έκανε γνωστό ότι η αποστολή θα μεταβεί σιδηροδρομικώς στη Λιλ για το παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Αυτό θα συμβεί στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στη φάση των ομίλων προσεχή Νοέμβριο.

Οι άνθρωποι του «Αίαντα» είχαν τη συγκεκριμένη ιδέα την ημέρα της κλήρωσης των ομίλων και θα την υλοποιήσουν σε συνεργασία με τους ολλανδικούς σιδηρόδρομους και την Eurostar.

Το ταξίδι θα διαρκέσει περίπου 2.5 ώρες.

«Ζούμε σε μία εποχή ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον και θέλουμε να δώσουμε το καλό παράδειγμα ως κλαμπ. Η Λιλ είναι ιδανικός προορισμός για ταξίδι με τρένο, θα είναι λιγότερο κουραστικό από την πτήση» σχολίασε σχετικά ο εκτελεστικός διευθυντής του Άγιαξ, Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ έχουν φτάσει σε άλλα επίπεδο, τα καλύτερα στις διμερείς σχέσεις έπονται, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.