ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ κόσμο ο Εθνικός – Τεράστια νίκη επί του Απόλλωνα και… ΚΟΡΥΦΗ μαζί με Ανόρθωση και Ομόνοια!

ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ κόσμο ο Εθνικός – Τεράστια νίκη επί του Απόλλωνα και… ΚΟΡΥΦΗ μαζί με Ανόρθωση και Ομόνοια!

Τεράστια νίκη για τον Εθνικό Άχνας επί του Απόλλωνα στο Δασάκι με 1-0, με γκολ του Κονέ στο 87΄!

Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Γιώτη Εγκωμίτη ανέβηκε στους δέκα βαθμούς και συγκατοικεί στην… κορυφή με Ανόρθωση και Ομόνοια!

Από την άλλη, το αποψινό αποτέλεσμα ήταν ένα μεγάλο… πισωγύρισμα για την ομάδα τουη Σωφρόνη Αυγουστή, η οποία δέχθηκε την 3η ήττα της σε έξι αγώνες και παρέμεινε στους επτά πόντους, όσους έχουν ΑΕΚ και ΑΕΛ.

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το πρώτο μέρος κύλησε στη μετριότητα, με τους «κυανόλευκους» να έχουν την κατοχή μπάλας (34%-66% στο Α΄ ημίχρονο), αλλά να μην μπορούν να διασπάσουν την πολύ καλά οργανωμένη μεσαμυντική διάταξη των γηπεδούχων, έχοντας προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και υστερώντας στην τελική πάσα.

Ουσιαστικά, απείλησαν μόνο σε μία φάση, στο 19΄ με τον Παπουλή που έκανε το πλασέ από κοντά και ανάγκασε τον Μπογκατίνοφ σε σπουδαία επέμβαση, ενώ  στο 11΄, ο κίπερ των Αχνιωτών έδιωξε δύσκολα σε κόνερ, σέντρα σουτ του Ενσούε.
Από την άλλη, ο Εθνικός έριξε όλο το βάρος στα μετόπισθεν, περιορίζοντας τα ατού του Απόλλωνα και ήταν παντελώς ακίνδυνος επιθετικά, έχοντας μόλις μία τελική προσπάθεια (έναντι τεσσάρων των φιλοξενούμενων) και αυτή χωρίς να ανησυχήσει τον Μολ!
Περισσότερα σε λίγο…

Κίτρινες: 48΄ Ντεϊβίσον, 55΄ Μαρκόφσκι, 75΄ Λαμπάν / 7΄ Σακέτι, 66΄ Γιούστε.

Εθνικός Άχνας (Εγκωμίτης): Μπογκατίνοφ, Ευσταθίου, Μαρκόφσκι, Ντεϊβίσον, Γκλομπάρτ, Μιγκελίτο (90΄+3΄ Χαραλάμπους), Χουντόμπιακ, Κυπριανού, Παπαγεωργίου (57΄ Λαμπάν), Κονέ, Κοστόφσκι.

Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Φοινίρης, Μ. Ηλία, Χριστοφή, Α. Ηλία, Ιωάννου.

Απόλλων (Αυγουστή): Μολ, Πέδρο, Γιούστε, Ρομπέρζ, Αγκίρε, Σακέτι (69΄ Σαρδινέρο), Κυριάκου, Ενσούε, Ζελάγια, Παπουλής, Γιαννιώτας (78΄ Πίττας).

Στον πάγκο: Βολοτίνεν, Δημητρίου, Σελίμοβιτς, Σάλαϊ, Καρ, Εμπιντά.

Διαιτητής:Τράττου Λεόντιος
Α΄ Βοηθός Διαιτητής: Τηλεμάχου Τηλέμαχος
Β΄ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος
4ος Διαιτητής: Νεοφύτου Νεόφυτος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Αργυρού Μιχάλης

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top