Θέατρο σκιών και Animation - δύο τέχνες συγγενείς.

Θέατρο σκιών και Animation - δύο τέχνες συγγενείς.

Το Animattikon Project, το Κέντρο Τεχνών Κίμωνος, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου και το MA in Digital Video Production παρουσιάζουν διάλεξη του Γιώργου Νικολόπουλου με θέμα: “Θέατρο σκιών και Animation - δύο τέχνες συγγενείς. Υλοποίηση καλλιτεχνικού έργου εφαρμόζοντας τις τεχνικές του θεάτρου σκιών και του animation σε ζωντανή δράση.”

Τετάρτη
30 Οκτωβρίου 2019
Ώρα: 18:30
Χώρος: Αμφιθέατρο Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου
Ο Γιώργος Νικόπουλος θα παρουσιάσει τα έργα που προέκυψαν από τη διαδικασία της έρευνας για τη διδακτορική του διατριβή ξεκινώντας από την ταινία animation μεγάλου μήκους THEOX. Στη συνέχεια θα μιλήσει για την performance URBAN OX και, τέλος για τη μέθοδο Animating Human Dolls, που είναι η τρίτη και τελευταία πρακτική εφαρμογή των συμπερασμάτων της έρευνας.

Η διάλεξη θα είναι στα ελληνικά.

Η εκδήλωση θα καλύπτεται από φωτογράφο. Οι φωτογραφίες ενδέχεται να κοινοποιηθούν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Έλαβε γραπτές απαντήσεις από Άγκυρα και πάει Αττάλεια ο ΠτΔ – Νέα κινητικότητα στο Κυπριακό μετά από πρωτοβουλία της ΕΕ

VIDEO: Έλαβε γραπτές απαντήσεις από Άγκυρα και πάει Αττάλεια ο ΠτΔ – Νέα κινητικότητα στο Κυπριακό μετά από πρωτοβουλία της ΕΕ

Στην Αττάλεια αναμένεται να μεταβεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης για τη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή, κατόπιν γραπτών διαβεβαιώσεων από την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE