ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Θέατρο σκιών και Animation - δύο τέχνες συγγενείς.

Θέατρο σκιών και Animation - δύο τέχνες συγγενείς.

Το Animattikon Project, το Κέντρο Τεχνών Κίμωνος, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου και το MA in Digital Video Production παρουσιάζουν διάλεξη του Γιώργου Νικολόπουλου με θέμα: “Θέατρο σκιών και Animation - δύο τέχνες συγγενείς. Υλοποίηση καλλιτεχνικού έργου εφαρμόζοντας τις τεχνικές του θεάτρου σκιών και του animation σε ζωντανή δράση.”

Τετάρτη
30 Οκτωβρίου 2019
Ώρα: 18:30
Χώρος: Αμφιθέατρο Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου
Ο Γιώργος Νικόπουλος θα παρουσιάσει τα έργα που προέκυψαν από τη διαδικασία της έρευνας για τη διδακτορική του διατριβή ξεκινώντας από την ταινία animation μεγάλου μήκους THEOX. Στη συνέχεια θα μιλήσει για την performance URBAN OX και, τέλος για τη μέθοδο Animating Human Dolls, που είναι η τρίτη και τελευταία πρακτική εφαρμογή των συμπερασμάτων της έρευνας.

Η διάλεξη θα είναι στα ελληνικά.

Η εκδήλωση θα καλύπτεται από φωτογράφο. Οι φωτογραφίες ενδέχεται να κοινοποιηθούν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top