ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΕΚΡΟΣ- ΟΡΜΗΔΕΙΑ: Κύπριος που είχε πάει για κολύμπι ο άτυχος άντρας- Δεν επέστρεψε για το μεσημεριανό τραπέζι

ΝΕΚΡΟΣ- ΟΡΜΗΔΕΙΑ: Κύπριος που είχε πάει για κολύμπι ο άτυχος άντρας-  Δεν επέστρεψε για το μεσημεριανό τραπέζι

Ελληνοκύπριος είναι ο άτυχος άντρας που άφησε την τελευταία του πνοή στη θάλασσα της Ορμήδειας την Πέμπτη 24/10.

Σύμφωνα με πληροφορίες τη σορό του εντόπισε να επιπλέει στη θάλασσα πολίτης που ενημέρωσε τις Αρχές με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων να στήνει επιχείρηση για την ανάσυρσή του από το νερό.

Με ελικόπτερο το πτώμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ενώ σύμφωνα με τις έρευνες των Αρχών πρόκειται για ηλικιωμένο Ελληνοκύπριο, ο οποίος έφυγε το πρωί της Πέμπτης 24/10 για μπάνιο σε κοντινή παραλία και δεν επέστρεψε για το μεσημεριανό γεύμα όπως είχε αναφέρει στη σύζυγό του.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να διαπιστωθούν μετά την νεκροψία στη σορό του, ωστόσο όπως όλα δείχνουν ο άτυχος ηλικιωμένος δεν είχε υπολογίσει τη θαλασσοταραχή με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top