ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Τεράστια επιτυχία η πρώτη διαδικτυακή δημοπρασία της BidX1 στην Κύπρο

Τεράστια επιτυχία η πρώτη διαδικτυακή δημοπρασία  της BidX1 στην Κύπρο

Μια νέα εποχή για τον τομέα των ακινήτων

H διαδικτυακή πλατφόρμα αγοραπωλησίας ακινήτων,BidX1, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία χθες, 23 Οκτωβρίου,την πρώτη της δημοπρασία πετυχαίνοντας την πώληση ακινήτων συνολικής αξίας σχεδόν €9.5 εκ. Η μέθοδος της BidX1 αποδείχθηκε πολύ δημοφιλής από το λανσάρισμα της διαδικτυακής πλατφόρμας στην Κύπρο τον περασμένο Σεπτέμβριο, με περισσότερα από μισό εκατομμύριο pageviews από 98 διαφορετικές χώρες.

Στη χθεσινή δημοπρασία συμμετείχαν 220 εγγεγραμμένοι πλειοδότες, όλοι με βάση τους την Κύπρο, καταγράφοντας περίπου 2,000 προσφορές συνολικά. Όλες οι προσφορές, όπως επίσης και η τελική τιμή πώλησης για το κάθε ακίνητο, είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της BidX1, στο πλαίσιο της διαφανούς διαδικασίας.

Η βραβευμένη proptech εταιρείαBidX1, λάνσαρε πρόσφατα τις δραστηριότητές της στην Κύπρο, στελεχώνοντας το τοπικό γραφείο στη Λευκωσία με μια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών στο χώρο των εμπορικών και οικιστικών ακινήτων και εις βάθος γνώση του τοπικού τομέα των ακινήτων, με επικεφαλής τον Προϊστάμενο Σύμβουλο ΚρίτωναΟνησιφόρου.

ΗομάδατηςBidX1επίβλεψε χθες την πώληση 55 ακινήτων στην Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο. Ηποικιλίαακινήτωνπουδιατίθενται προς πώληση μέσω της BidX1δείχνει την ευελιξία της πλατφόρμας, αφού συμπεριλαμβάνει διαμερίσματα και εξοχικές κατοικίες, καταστήματα, γραφεία και εμπορικά ακίνητα, όπως επίσης και οικόπεδα με προοπτικές ανάπτυξης.

Οκ. Ονησιφόρουδήλωσε: «Το λανσάρισμα της BidX1 στην Κύπρο φέτος σηματοδότησε ένα σημαντικό ορόσημο για τον τομέα των ακινήτων. Τιςτελευταίεςεβδομάδεςσεσυναντήσειςμεπιθανούςαγοραστέςκατάτηδιάρκεια των ανοικτών επισκέψεων και συζητώντας μαζί τους για τα ακίνητα, έχω δει από πρώτο χέρι την ανάγκη για ένα εναλλακτικό μοντέλο συναλλαγής ακινήτων.»

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της πρώτης δημοπρασίας, ο κ. Ονησιφόρου είπε: «Η αγορά των ακινήτων στην Κύπρο είναι ιδιαίτερα δυναμική και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα. Η ρευστότητα που δημιουργήθηκε στην πλατφόρμα χθες ήταν €36.2 εκ.,κάτι που υποδεικνύει τη σημαντική ζήτηση για νέες ευκαιρίες αγοράς ακινήτων.»

«Η πλατφόρμα της Bidx1», συνέχισε, «βελτιστοποιεί την εμπειρία αγοράς και πώλησης ακινήτων, κάτι που η τοπική αγορά φαίνεται να έχει εκτιμήσει, αναγνωρίζοντας την αποδοτικότητα, τη διαφάνεια και την προσβασιμότητα που προσφέρει. Όπως και σε όλες τις άλλες αγορές στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, ο μακροπρόθεσμος στόχος μας είναι να φέρουμε την επανάσταση στον χώρο των ακινήτων, διευκολύνοντας την αγοραπωλησία ακινήτων μέσω της προηγμένης τεχνολογίας που προσφέρουμε και της εξειδίκευσής μας στον τομέα.»

Η BidX1 δραστηριοποιείται επίσης στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ιρλανδία και στη Νότιο Αφρική. Μέχρι σήμερα η εταιρεία έχει πετύχει την πώληση ακινήτων συνολικής αξίας €1.6 δις, με ακίνητα αξίας περίπου €800 εκατομμυρίων να έχουν πωληθεί μέσω της ψηφιακής της πλατφόρμας τα τελευταία τρία χρόνια. Εκτός από την Κύπρο, ηπλατφόρμα λανσαρίστηκε και στην Ισπανία φέτος με την πρώτη διαδικτυακή δημοπρασία να λαμβάνει χώρα στις 30 Οκτωβρίου με περισσότερα από 100 ακίνητα διαθέσιμα προς πώληση: https://bidx1.com/en/spain

Επιπλέον, στα άμεσα πλάνα της εταιρείας η περαιτέρω επέκταση κατά το 2020, σε αγορές όπως η Ελλάδα, η Πορτογαλία και η Ιταλία.

ΗBidX1 προγραμματίζειτην επόμενή της δημοπρασία στην Κύπρο, πληροφορίες για την οποία θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών, για μια σειρά ακινήτων που θα αναρτηθούν σύντομα στην πλατφόρμα bidx1.com. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το τοπικό γραφείο 22 000 380 / [email protected].

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Οι ΗΠΑ καταρρίπτουν το αφήγημα Τατάρ - Δίνουν χρόνο στην αποστολή της Ολγκίν

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

Μαρίνα Σάττι: Τι δήλωσε η ομάδα της για την ελληνική συμμετοχή και το μήνυμα της τραγουδίστριας

Εντόπισαν 113 κροτίδες σε οικία ανήλικου στη Λευκωσία - Αναμένεται να κληθεί για ανάκριση - Φωτογραφία



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top