ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί 8 μέρες οι νεαροί ληστές – Αναζητείται άλλος ένας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί 8 μέρες οι νεαροί ληστές – Αναζητείται άλλος ένας

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκαν από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού τα δυο άτομα ηλικίας 18 και 19 ετών, που συνελήφθησαν σε σχέση με τη ληστεία εις βάρος διανομέα φαγητού που διαπράχθηκε το βράδυ της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου στην περιοχή της Γερμασόγειας.

Σε σχέση με την υπόθεση η αστυνομία αναζητεί άλλο ένα πρόσωπο. Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, η αστυνομία εξετάζει κατά πόσον οι νεαροί εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις που σημειώθηκαν τον τελευταίο καιρό στη Λεμεσό.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα χέρια της Κυβέρνησης η έκθεση της ATF για την πυρκαγιά – Θα δημοσιοποιηθεί μετά την επεξεργασία

Στα χέρια της Κυβέρνησης η έκθεση της ATF για την πυρκαγιά – Θα δημοσιοποιηθεί μετά την επεξεργασία

Την έκθεση της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αλκοόλ, Καπνού, Πυροβόλων Όπλων και Εκρηκτικών (ATF) του Υπουργείου Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών παρέλαβε η Κυβέρνηση, σε σχέση με τα γεγονότα της πρόσφατης μεγάλης πυρκαγιάς στην Ορεινή Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE