ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βόμβα Κλοπ: «Δεν θα κατέβει στο παιχνίδι η Λίβερπουλ αν…»

Βόμβα Κλοπ: «Δεν θα κατέβει στο παιχνίδι η Λίβερπουλ αν…»

Ο Γιούργκεν Κλοπ έριξε… βόμβα! Ο προπονητής της Λίβερπουλ, μετά τη νίκη επί της Άρσεναλ, ξεκαθάρισε ότι αν δεν βρεθεί λύση με τις ημερομηνίες η ομάδα του δεν θα… κατέβει στο επόμενο ματς του Carabao Cup.

Ο Γιούργκεν Κλοπ άστραψε και βρόντηξε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Άρσεναλ. Ο προπονητής της Λίβερπουλ απείλησε ότι η ομάδα του δεν θα κατέβει στην επόμενη φάση του Carabao Cup.

Τα ματς είναι προγραμματισμένα για τις 16 Δεκεμβρίου, ημερομηνία κατά την οποία η Λίβερπουλ αγωνίζεται στο Κατάρ, στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

«Εάν δεν βρουν ημερομηνία για εμάς, σωστή, και όχι πριν από τις 3:00 τα Χριστούγεννα, τότε δεν θα παίξουμε. Πρέπει να τα σκεφτόμαστε αυτά. Εάν έχουν μία λίστα αγώνων που μία ομάδα δεν μπορεί να συμμετέχει σε όλα τα ματς, τότε πρέπει να σκεφτούν τη λίστα. Ελπίζω ν’ αρχίσει τώρα. Αυτό πιστεύω πως είναι το δίκαιο. Είναι ολοφάνερο το πρόβλημα τώρα. Δεν θα γίνουμε εμείς θύματα του προβλήματος».

Το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερο επιβαρυμένο για την Λίβερπουλ τον Δεκέμβριο, μιας και αναμένεται να δώσει 6-7 παιχνίδια!

«Παίξαμε και θέλαμε να κερδίσουμε. Το κάναμε. Εάν δεν βρουν ημερομηνία για την επόμενη φάση, εμείς δεν θα κατεβούμε στον επόμενο γύρο και ο αντίπαλος μας ας περάσει έτσι ή ας παίξει η Άρσεναλ. Πιστεύω πως πολλοί άνθρωποι της Premier League έβλεπαν το ματς στην τηλεόραση και ήλπιζαν ότι η Άρσεναλ μπορεί να το κάνει. Συγγνώμη..»

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top