Com2go Group: 20 Years of Digital Mastery! #Com20go

Com2go Group: 20 Years of Digital Mastery! #Com20go

Η Com2go Group γιόρτασε τη Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019, τα 20α γενέθλια της σε ένα ξεχωριστό party στο Patio Cocktail Bar με πολύχρωμο φόντο, εμπνευσμένες δημιουργίες και εκλεκτούς προσκεκλημένους από τη σφαίρα του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.


Τη βραδιά άνοιξαν με τις ομιλίες τους ο Γιώργος Οικονομίδης, Managing Director και η Αγγελική Χαραλαμποπούλου, Account Manager της Com2go, τις οποίες ακολούθησε ένα ιδιαίτερο βίντεο για τη παρουσίαση του οράματος της εταιρείας τα επόμενα 20 χρόνια.
Από τη βραδιά δεν έλειψε η γενέθλια τούρτα που έσβησε όλη η ομάδα της Com2go ενώ οι εορτασμοί συνεχίστηκαν με μοναδικά Social Media cocktails και τις μουσικές επιλογές του Antony642.

Photography/Credits: Christos Panayides

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

Την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ το Σάββατο η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα συναντηθεί και με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE