Com2go Group: 20 Years of Digital Mastery! #Com20go

Com2go Group: 20 Years of Digital Mastery! #Com20go

Η Com2go Group γιόρτασε τη Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019, τα 20α γενέθλια της σε ένα ξεχωριστό party στο Patio Cocktail Bar με πολύχρωμο φόντο, εμπνευσμένες δημιουργίες και εκλεκτούς προσκεκλημένους από τη σφαίρα του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.


Τη βραδιά άνοιξαν με τις ομιλίες τους ο Γιώργος Οικονομίδης, Managing Director και η Αγγελική Χαραλαμποπούλου, Account Manager της Com2go, τις οποίες ακολούθησε ένα ιδιαίτερο βίντεο για τη παρουσίαση του οράματος της εταιρείας τα επόμενα 20 χρόνια.
Από τη βραδιά δεν έλειψε η γενέθλια τούρτα που έσβησε όλη η ομάδα της Com2go ενώ οι εορτασμοί συνεχίστηκαν με μοναδικά Social Media cocktails και τις μουσικές επιλογές του Antony642.

Photography/Credits: Christos Panayides

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE