ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το σερί στο Δασάκι και ο κωδικός… αντίδραση για Ομόνοια!

Το σερί στο Δασάκι και ο κωδικός… αντίδραση για Ομόνοια!

Ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται να γίνει στο Δασάκι το Σάββατο (2/11-19:00) με τον Εθνικό να ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ομόνοια.

Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν εξαιρετικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα και θέλουν να δώσουν… συνέχεια ενώ οι πράσινοι του Μπεργκ αγνοούν την νίκη εδώ και τρία ματς και καίγονται για το τρίποντο.

Να συνεχίσει το σερί στο Δασάκι θέλει ο Εθνικός

Με στόχο να συνεχίσει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις περιμένει την Ομόνοια στο Δασάκι ο Εθνικός. Η προσφυγική ομάδα σε 2 εντός έδρας παιχνίδια μετράει ισάριθμες νίκες με Νέα Σαλαμίνα (2-0) και Απόλλωνα (1-0) και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ.

Κόντρα στην Ομόνοια ο Γιώτης Εγκωμίτης θέλει να δώσει συνέχεια στα καλά αποτελέσματα που έχουν φέρει τον Εθνικό στα… ψηλά με 11 βαθμούς σε 6 ματς. Κανέναν αγωνιστικό πρόβλημα για την ομάδα της Άχνας ενόψει Ομόνοιας και ο Εγκωμίτης αναμένεται να παρατάξει την… ίδια συνταγή με τα προηγούμενα ματς.

Πάει Δασάκι για να βγάλει… αντίδραση – Ετοιμάζει αλλαγές ο Μπεργκ 

Από την άλλη η Ομόνοια του Μπεργκ προέρχεται από τρια συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη και την χειρότερη φετινή εμφάνιση της στην περασμένη αγωνιστική με τον Ολυμπιακό (1-1).

Οι πράσινοι βρίσκονται υπό πίεση και θέλουν να βγάλουν αντίδραση μέσα σε μια έδρα που πάντα προκαλεί… μπελάδες στους μεγάλους. Ο Νορβηγός κόουτς αναμένεται να προβεί σε αλλαγές με τους Λούφτνερ και Εζρά να μένουν εκτός ενδεκάδας και τους Χούμποτσαν και Χριστοφή να παίρνουν την θέση τους.

Παράλληλα και ο Βίτορ Γκόμες κτυπάει την πόρτα της ενδεκάδας εάν και εφόσον θεωρηθεί έτοιμος καθώς προέρχεται από τραυματισμό. Σε μια τέτοια περίπτωση ο Κατελάρης θα μείνει στον πάγκο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top