ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το σερί στο Δασάκι και ο κωδικός… αντίδραση για Ομόνοια!

Το σερί στο Δασάκι και ο κωδικός… αντίδραση για Ομόνοια!

Ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται να γίνει στο Δασάκι το Σάββατο (2/11-19:00) με τον Εθνικό να ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ομόνοια.

Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν εξαιρετικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα και θέλουν να δώσουν… συνέχεια ενώ οι πράσινοι του Μπεργκ αγνοούν την νίκη εδώ και τρία ματς και καίγονται για το τρίποντο.

Να συνεχίσει το σερί στο Δασάκι θέλει ο Εθνικός

Με στόχο να συνεχίσει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις περιμένει την Ομόνοια στο Δασάκι ο Εθνικός. Η προσφυγική ομάδα σε 2 εντός έδρας παιχνίδια μετράει ισάριθμες νίκες με Νέα Σαλαμίνα (2-0) και Απόλλωνα (1-0) και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ.

Κόντρα στην Ομόνοια ο Γιώτης Εγκωμίτης θέλει να δώσει συνέχεια στα καλά αποτελέσματα που έχουν φέρει τον Εθνικό στα… ψηλά με 11 βαθμούς σε 6 ματς. Κανέναν αγωνιστικό πρόβλημα για την ομάδα της Άχνας ενόψει Ομόνοιας και ο Εγκωμίτης αναμένεται να παρατάξει την… ίδια συνταγή με τα προηγούμενα ματς.

Πάει Δασάκι για να βγάλει… αντίδραση – Ετοιμάζει αλλαγές ο Μπεργκ 

Από την άλλη η Ομόνοια του Μπεργκ προέρχεται από τρια συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη και την χειρότερη φετινή εμφάνιση της στην περασμένη αγωνιστική με τον Ολυμπιακό (1-1).

Οι πράσινοι βρίσκονται υπό πίεση και θέλουν να βγάλουν αντίδραση μέσα σε μια έδρα που πάντα προκαλεί… μπελάδες στους μεγάλους. Ο Νορβηγός κόουτς αναμένεται να προβεί σε αλλαγές με τους Λούφτνερ και Εζρά να μένουν εκτός ενδεκάδας και τους Χούμποτσαν και Χριστοφή να παίρνουν την θέση τους.

Παράλληλα και ο Βίτορ Γκόμες κτυπάει την πόρτα της ενδεκάδας εάν και εφόσον θεωρηθεί έτοιμος καθώς προέρχεται από τραυματισμό. Σε μια τέτοια περίπτωση ο Κατελάρης θα μείνει στον πάγκο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

365 ημέρες τον χρόνο στην στάνη και το άρμεγμα – Κύπρια άφησε την δουλειά της για να ασχοληθεί με την κτηνοτροφία

«Αβέρτα» υπερωρίες οι Κύπριοι εργαζόμενοι – 1 στους 10 δουλεύουν πάνω από 49 ώρες την εβδομάδα

Δάκρυα χαράς στο J2US: Η επί σκηνής πρόταση γάμου - Δείτε βίντεο

Είχαν Άγιο - Τυλίχθηκε στις φλόγες όχημα στον αυτοκινητόδρομο – Πρόλαβαν να εξέλθουν τρία πρόσωπα

Νυκτοβάτες φαίνεται να έβαλαν φωτιά στον ιππόδρομο Λευκωσίας

Σοφία Χατζηπαντελή: «Ρίχνει» το instagram ποζάροντας ημίγυμνη για... τα γενέθλιά της



Μήνυμα αισιοδοξίας για το Κυπριακό έστειλε ο Πρόεδρος από την ακριτική Αθηένου

Μήνυμα αισιοδοξίας για το Κυπριακό έστειλε ο Πρόεδρος από την ακριτική Αθηένου

Μήνυμα αισιοδοξίας, από την ακριτική Αθηένου έστειλε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, διαβεβαιώνοντας ότι «παρά τις δυσκολίες, τα προβλήματα, τις προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά λόγω της τουρκικής αδιαλλαξίας, ποτέ μα ποτέ δεν πρόκειται να αποστρατευτούμε από την προσπάθεια για να ελευθερώσουμε την πατρίδα μας και να την επανενώσουμε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top