Κύπριος προπονητής… «παίζει το κεφάλι του» αυτή την αγωνιστική

Κύπριος προπονητής… «παίζει το κεφάλι του» αυτή την αγωνιστική

O Πανιώνιος το απόγευμα του Σαββάτου (02/11, 19:30) πρακτικά δίνει εξετάσεις.

Απέναντι στους οπαδούς του και τον «εμφύλιο» που έχει δημιουργηθεί με τη διοίκηση, την ιστορία του (σ.σ.: ήττα ισοδυναμεί με… υποβιβασμό) και τον προπονητή του, Νίκκι Παπαβασιλείου.

Όπως αναφέρει η στήλη των παρασκηνίων του Sportime του Σαββάτου, αν ο «Ιστορικός» χάσει, η ομάδα από τη Δευτέρα (4/11) λογικά θα ψάχνει για προπονητή και γενικά οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και η γκρίνια μεγαλύτερη!

Πηγή: sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Συντονισμός με Χριστοδουλίδη με το βλέμμα στο 2028 - Η ΕΔΕΚ ανοίγει ξανά τις πόρτες στους διαγραφέντες

ΔΗΚΟ: Συντονισμός με Χριστοδουλίδη με το βλέμμα στο 2028 - Η ΕΔΕΚ ανοίγει ξανά τις πόρτες στους διαγραφέντες

Στο ΔΗΚΟ, η νέα συνάντηση της Γραμματείας του κόμματος, με τον Νίκο Χριστοδουλίδη το απόγευμα της Δευτέρας, επιβεβαιώνει ότι η συνεργασία με το Προεδρικό,  συνεχίζεται και αποκτά πιο οργανωμένο χαρακτήρα. Στην ΕΔΕΚ, η απόφαση για άρση όλων των διαγραφών επιχειρεί να σηματοδοτήσει μια διαφορετική επανεκκίνηση: αυτή της εσωτερικής συσπείρωσης και της επιστροφής ανθρώπων που τα προηγούμενα χρόνια βρέθηκαν εκτός κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE