Κύπριος προπονητής… «παίζει το κεφάλι του» αυτή την αγωνιστική

Κύπριος προπονητής… «παίζει το κεφάλι του» αυτή την αγωνιστική

O Πανιώνιος το απόγευμα του Σαββάτου (02/11, 19:30) πρακτικά δίνει εξετάσεις.

Απέναντι στους οπαδούς του και τον «εμφύλιο» που έχει δημιουργηθεί με τη διοίκηση, την ιστορία του (σ.σ.: ήττα ισοδυναμεί με… υποβιβασμό) και τον προπονητή του, Νίκκι Παπαβασιλείου.

Όπως αναφέρει η στήλη των παρασκηνίων του Sportime του Σαββάτου, αν ο «Ιστορικός» χάσει, η ομάδα από τη Δευτέρα (4/11) λογικά θα ψάχνει για προπονητή και γενικά οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και η γκρίνια μεγαλύτερη!

Πηγή: sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE