Νέο Caffè Nero στην Αγλαντζιά

Νέο Caffè Nero στην Αγλαντζιά

Το ολοκαίνουριο Caffè Nero στη Λεωφόρο Κυρήνειας 184, στο Πλατύ Αγλαντζιάς, είναι πλέον γεγονός.

Όπως κάθε Caffè Nero, έτσι και αυτό κρύβει τον δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα, έτοιμο να σας προσφέρει μια νέα εμπειρία με άρωμα καφέ, από το πολυβραβευμένο του χαρμάνι.
Η ζεστασιά του χώρου με το άνετο σαλόνι, το τζάκι, τα περσικά χαλιά, ο απαλός φωτισμός, το τραπέζι μελέτης και η επιβλητική βιβλιοθήκη, δημιουργούν ξεχωριστές εμπειρίες για κάθε χαρακτήρα.

Το κατάστημα διαθέτει τρεις εξωτερικούς χώρους ιδανικούς για την παρέα, τους ρομαντικούς καθώς και ευρύχωρο παιδότοπο για τα παιδιά.

Το νέο Caffè Nero είναι εύκολα προσβάσιμο, με ιδιωτικό χώρο στάθμευσης . Μόλις λίγα μετρά από τη Λεωφόρο Λεμεσού, στην είσοδο της Αγλαντζιάς έτοιμο να σας προσφέρει την απολυτή εμπειρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE