Τραγωδία στη Λευκωσία: Έχασε τη ζωή του το 4χρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι
Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (12/9) στην Έγκωμη, όπου ένα τετράχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από μπαλκόνι πολυκατοικίας.

Όπως κάθε Caffè Nero, έτσι και αυτό κρύβει τον δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα, έτοιμο να σας προσφέρει μια νέα εμπειρία με άρωμα καφέ, από το πολυβραβευμένο του χαρμάνι.
Η ζεστασιά του χώρου με το άνετο σαλόνι, το τζάκι, τα περσικά χαλιά, ο απαλός φωτισμός, το τραπέζι μελέτης και η επιβλητική βιβλιοθήκη, δημιουργούν ξεχωριστές εμπειρίες για κάθε χαρακτήρα.
Το κατάστημα διαθέτει τρεις εξωτερικούς χώρους ιδανικούς για την παρέα, τους ρομαντικούς καθώς και ευρύχωρο παιδότοπο για τα παιδιά.
Το νέο Caffè Nero είναι εύκολα προσβάσιμο, με ιδιωτικό χώρο στάθμευσης . Μόλις λίγα μετρά από τη Λεωφόρο Λεμεσού, στην είσοδο της Αγλαντζιάς έτοιμο να σας προσφέρει την απολυτή εμπειρία.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




