Η Τράπεζα Κύπρου και το TEDx University of Nicosia γίνονται ο πυρήνας των νέων ιδεών στην πρωτεύουσα

Η Τράπεζα Κύπρου και το TEDx University of Nicosia γίνονται ο πυρήνας των νέων ιδεών στην πρωτεύουσα

Η Τράπεζα Κύπρου σύμμαχος στη διάδοση νέων ιδεών στη χώρα, στηρίζει για ακόμη μια χρονιά το TEDx University of Nicosia, έναν από τους πιο δημοφιλείς συνεδριακούς θεσμούς στον κόσμο που πραγματοποιείται στην πρωτεύουσα στις 30 Νοεμβρίου.

 

To TEDx University of Nicosia, η διοργάνωση που θέτει στο επίκεντρο τις επιστημονικές και τεχνολογικές αναζητήσεις, την καινοτομία και την δημιουργικότητα, διεξάγεται στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξένια με 15 ομιλητές και μουσικούς από το εγχώριο και διεθνές σκηνικό οι οποίοι θα εμπλουτίσουν το κοινό με ιδέες που αξίζει να διαδοθούν.

https://www.tedxunic.com/

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE