Φιλικό τουρνουά εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Φιλικό τουρνουά εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Μια εβδομάδα πριν από το μεγάλο ταξίδι στην Εσθονία για το Robotex International 2019, οι πύλες του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου ανοίγουν για να υποδεχθούν τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στον Παγκόσμιο διαγωνισμό.

Το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου στηρίζει την προσπάθεια προετοιμασίας των ομάδων της Κύπρου και διοργανώνει φιλικό τουρνουά εκπαιδευτικής Ρομποτικής το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019, 10:00 π.μ. 


Στα πλαίσια του τουρνουά θα διεξαχθούν φιλικοί αγώνες line-following και sumo. Η επιστημονική ομάδα του Τμήματος Πληροφορικής θα είναι στην διάθεση των συμμετεχόντων για τεχνικές και όχι μόνο συμβουλές.


Η διοργάνωση είναι ανοικτή για ομάδες από όλες τις πόλεις και μπορεί να την παρακολουθήσει και το κοινό.


Το τουρνουά στηρίζεται από το Cyprus Computer Society διοργανωτή του Παγκύπριου Διαγωνισμού ρομποτικής Robotex ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 27 & 28 Ιουνίου 2020.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE