Φιλικό τουρνουά εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Φιλικό τουρνουά εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Μια εβδομάδα πριν από το μεγάλο ταξίδι στην Εσθονία για το Robotex International 2019, οι πύλες του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου ανοίγουν για να υποδεχθούν τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στον Παγκόσμιο διαγωνισμό.

Το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου στηρίζει την προσπάθεια προετοιμασίας των ομάδων της Κύπρου και διοργανώνει φιλικό τουρνουά εκπαιδευτικής Ρομποτικής το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019, 10:00 π.μ. 


Στα πλαίσια του τουρνουά θα διεξαχθούν φιλικοί αγώνες line-following και sumo. Η επιστημονική ομάδα του Τμήματος Πληροφορικής θα είναι στην διάθεση των συμμετεχόντων για τεχνικές και όχι μόνο συμβουλές.


Η διοργάνωση είναι ανοικτή για ομάδες από όλες τις πόλεις και μπορεί να την παρακολουθήσει και το κοινό.


Το τουρνουά στηρίζεται από το Cyprus Computer Society διοργανωτή του Παγκύπριου Διαγωνισμού ρομποτικής Robotex ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 27 & 28 Ιουνίου 2020.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.