Σεμινάριο Μαγειρικής του American College

Σεμινάριο Μαγειρικής του American College

Ένα ιδιαίτερο σεμινάριο μαγειρικής αφιερωμένο σε ταλαντούχους φοιτητές μαγειρικής πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του American College στις 21 Νοεμβρίου.

Ο δημοφιλής παίκτης του Ελληνικού Masterchef, Χρήστος Μπάρκας επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Κύπρο, ώστε να παρουσιάσει παραδοσιακές συνταγές με νέες τεχνικές και ιδέες.

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά να μαγειρεύεις μαζί με νέους μάγειρες. Είναι υποχρέωση των έμπειρων επαγγελματιών να μεταδώσουν τη γνώση και τις ιδέες τους στους επόμενους. Είναι σημαντικό τα παιδιά να αποκτήσουν τις σωστές βάσεις, ώστε να πειραματιστούν και να αποκτήσουν το δικό τους χαρακτήρα με τον καιρό. Ήταν χαρά μου που είχαμε το χρόνο να μαγειρέψουμε, να δοκιμάσουμε και να συζητήσουμε. Είναι ξεκάθαρο πως η Κύπρος έχει περίσσιο ταλέντο στη Γαστρονομία. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους του Κύπριους φίλους μου για την ανταπόκριση τους. Ανυπομονώ να ξαναβρεθώ στο νησί τον επόμενο Φεβρουάριο για τον δεύτερο κύκλο σεμιναρίων»

Τα σεμινάρια Μαγειρικής του Χρήστου Μπάρκα γίνονται αποκλειστικά για φοιτητές του American College. Ο Υπεύθυνος Marketing του Κολεγίου τόνισε πως τα σεμινάρια είναι πέραν της διδακτέας ύλης και εντελώς δωρεάν για τους φοιτητές του Κολεγίου. «Το Κολέγιο υποχρεούται να δώσει όση περισσότερη γνώση γίνεται στα παιδιά, ώστε να γίνουν ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας και να διαπρέψουν».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Την ώρα που ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ανέβαινε στο βήμα της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, η τουρκική πλευρά δεν επέλεξε να παραμείνει στην αίθουσα. Η θέση της τουρκικής αντιπροσωπείας έμεινε άδεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE