ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΗΚΟ: Οι βουλευτικές εκλογές ξυπνούν την εσωστρέφεια του κόμματος – Οι ‘πραξικοπηματικές ενέργειες’ και η ωρολογιακή βόμβα’ -VIDEO

ΔΗΚΟ: Οι βουλευτικές εκλογές ξυπνούν την εσωστρέφεια του κόμματος – Οι ‘πραξικοπηματικές ενέργειες’ και η ωρολογιακή βόμβα’ -VIDEO

Οι εσωτερικές διαμάχες ήταν πάντα στην ατζέντα του ΔΗΚΟ, και δεν είναι λίγες οι φορές που είδαμε μαζικές εκκαθαρίσεις στελεχών.

Του Ανδρέα Πογιατζή

Τον προηγούμενο μήνα, ξέσπασε μια νέα διαμάχη στα εσωτερικά του κόμματος, με αφορμή την παρουσία του Χρύση Παντελίδη, ως κύριος ομιλητής σε εκδήλωση του κόμματος.

Ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Αλέκος Τρυφωνίδης, έκανε λόγο για «πραξικοπηματικές ενέργειες» εντός του κόμματος και σχολίασε τότε, πως η ηγεσία του ΔΗΚΟ σφυρίζει αδιάφορα.

Όλα αυτά συμβαίνουν, λόγω των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών, και την πιθανότητα να κατέλθουν ως υποψήφιοι, στενοί συνεργάτες του Νικόλα Παπαδόπουλου, γεγονός το οποίο μπορεί να οξύνει ακόμα περισσότερο την ήδη τεταμένη κατάσταση στα εσωτερικά του κόμματος.

Σχόλιο επί του θέματος έκανε ο Χρύσης Παντελίδης, στην εκπομπή «Υστερόγραφο» (έκανε πρεμιέρα την Τετάρτη 13/11 στο κανάλι Vouli.tv) με οικοδεσπότη τον δημοσιογράφο Γιώργο Αγαπίου. Ο κ. Παντελίδης, κατηγορήθηκε πως τοποθετείται δημόσια για τα εσωτερικά θέματα του ΔΗΚΟ, και ήταν το πρόσωπο που βρέθηκε στο στόχαστρο του Αλέκου Τρυφωνίδη, όταν απέστειλε ηλεκτρονικό μήνυμα στα μέλη της κεντρικής επιτροπής του ΔΗΚΟ, κρούοντας τους τον κώδωνα του κίνδυνου, αναφέροντας πως  «ας μην έχουν παράπονο αν «η ωρολογιακή βόμβα εκραγεί μέσα στα χέρια τους».

Ερωτηθείς για το περιστατικό, και το κατά πόσο η κάθοδος στενών συνεργατών του Νικόλα Παπαδόπουλου, «θα ρίξει και άλλο λάδι στη φωτιά», ο κ. Παντελίδης ανέφερε πως: «Στενοί συνεργάτες του Νικόλα Παπαδόπουλου, είναι όλα τα μέλη της γραμματείας, όλα τα μέλη του εκτελεστικού γραφείου και όλα τα μέλη της κεντρικής επιτροπής. Η γραμματεία του κόμματος αποτελείται από 11 στελέχη, το εκτελεστικό γραφείο από 40 στελέχη, η κεντρική επιτροπή αποτελείται περίπου από 180 άτομα, όλοι θεωρούνται και πρέπει να θεωρούνται στενοί συνεργάτες του προέδρου του κόμματος».

Δείτε την εκπομπή ΕΔΩ:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top