ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

TRESemmé - Το επαγγελματικό αποτέλεσμα στα χέρια σου!

TRESemmé  - Το επαγγελματικό αποτέλεσμα στα χέρια σου!

Το TRESemmé, η νέα σειρά περιποίησης μαλλιών και styling επαγγελματικών προδιαγραφών, ήρθε στην Κύπρο για να εμπνεύσει κάθε γυναίκα να νιώσει γεμάτη αυτοπεποίθηση και να κάνει την παρουσία της αισθητή! Απευθείας από τα backstage της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, η νούμερο 1 μάρκα της Αμερικής είναι εδώ για να χαρίσει το επαγγελματικό αποτέλεσμα στα χέρια σου.


Και αυτό γιατί, η πολύ-αναμενόμενη άφιξη στο χώρο της ομορφιάς είναι κάτι παραπάνω από επίσημος χορηγός του πιο συναρπαστικού fashion show στον κόσμο: τα τελευταία 10 χρόνια το TRESemmé είναι στην πρώτη σειρά δημιουργώντας τις πιο καυτές τάσεις της σεζόν, πρωταγωνιστώντας σε εκατοντάδες επιδείξεις στην Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης και ξεπερνώντας τα όρια!
Παράλληλα, γνωρίζοντας ότι τα υπέροχα μαλλιά σε γεμίζουν αυτοπεποίθηση για να κατακτήσεις τους στόχους σου, το TRESemmé είναι εδώ για να σε προετοιμάσει να βγεις στο προσκήνιο! Άλλωστε στην καρδιά του TRESemmé βρίσκεται η ιδρύτρια του, Edna L. Emme, μια επιχειρηματίας που έσπασε τους κανόνες, άδραξε τις ευκαιρίες και πέτυχε τους στόχους της. Πιστό σε αυτή τη φιλοσοφία, το TRESemmé συνεχίζει να εμψυχώνει τις σύγχρονες γυναίκες, ώστε να προχωρούν συνεχώς μπροστά και να αντιμετωπίζουν κάθε πρόκληση.
Στη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών και styling θα βρεις προϊόντα επαγγελματικών προδιαγραφών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σου και σου χαρίζουν την εμπειρία και την ποιότητα του κομμωτηρίου στο σπίτι!

Σειρά Keratin Shine με Κερατίνη και έλαιο Marula για απαλά και λεία μαλλιά!
H σειρά TRESemmé Keratin Shine φέρνει στο προσκήνιο την καινοτομία που λειαίνει τα φριζαρισμένα μαλλιά, προσφέροντας τους 72 ώρες ελέγχου του φριζαρίσματος. Με εκχύλισμα Κερατίνης και έλαιο Marula από την Αφρική, τα προϊόντα της σειράς Keratin Shine σου χαρίζουν

5 οφέλη απαλότητας σε ένα μόνο σύστημα, για μαλλιά μεταξένια απαλά αλλά με φυσική κίνηση. Στη σειρά θα βρεις σαμπουάν και conditioner, λάδι μαλλιών αλλά και μάσκα μαλλιών για απαλά και λεία μαλλιά που δεν φριζάρουν.

Σειρά Keratin Colour για βαμμένα μαλλιά
Θέλεις να δώσεις λάμψη στα βαμμένα μαλλιά σου; Το σαμπουάν και το conditioner της σειράς TRESemmé Keratin Colour λειαίνουν τα φριζαρισμένα μαλλιά, ενώ παράλληλα κάνουν το χρώμα των μαλλιών σου να φαίνεται πιο λαμπερό. Με εκχύλισμα Κερατίνης και έλαιο από το Μαρόκο χαρίζουν ζωντάνια και ένταση στα βαμμένα μαλλιά.

Σειρά Biotin + Repair 7 με Βιοτίνη και Σύμπλεγμα Μορίων για ταλαιπωρημένα μαλλιά
Αν έχεις ταλαιπωρημένα μαλλιά, τότε η σειρά TRESemmé Biotin + Repair 7 είναι κατάλληλη για εσένα! Εμπλουτισμένη με Βιοτίνη επανορθώνει ορατά τα μαλλιά από κάθε θερμική και styling φθορά, αναδομώντας την τρίχα όπου χρειάζεται περισσότερο. Χάρη σε αυτή τη σειρά, επανέρχεται η ομορφιά των μαλλιών σου αφού προστατεύει και αναδομεί από 7 τύπους φθοράς από την πρώτη κιόλας χρήση. Ανακάλυψε το σαμπουάν και το conditioner TRESemmé Biotin + Repair 7, το προστατευτικό σπρέι θερμότητας TRESemmé Biotin + Repair 7 και την μάσκα μαλλιών TRESemmé Biotin + Repair 7 και πρόσφερε θρέψη και αναδόμηση στα μαλλιά σου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Κυβερνητικές Εξετάσεις: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για το 2024 - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση;

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι - Χειροπέδες σε 35χρονο



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top