ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε τριήμερη κράτηση η Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ Ελπίδα Κεραυνού Παπαηλιού

Σε τριήμερη κράτηση η Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ Ελπίδα Κεραυνού Παπαηλιού

Η κ. Κεραυνού φέρεται, με βάση καταγγελίας, να παρενέβη μεταξύ Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2014 στο έργο επιτροπής αξιολόγησης που είχε λάβει οδηγίες να μελετήσει τις προαγωγές λεκτόρων του ΤΕΠΑΚ.

Ενώπιον του δικαστηρίου οδηγήθηκε σήμερα η Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ Ελπίδα Κεραυνού Παπαηλιού, η οποία συνελήφθη χθες σε σχέση με αδικήματα που προέκυψαν από έλεγχο της Νομικής Υπηρεσίας ως ύποπτη για παρεμβάσεις σε διαδικασία προαγωγής λεκτόρων του Πανεπιστημίου.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού αποφάσισε την τριήμερη κράτηση της  Ελπίδα Κεραυνού Παπαηλιού, Πρύτανη του ΤΕΠΑΚ, σε σχέση με υπό διερεύνηση αδικήματα που αφορούν παρέμβασή της σε προαγωγές προσωπικού του Πανεπιστημίου.

Η Αστυνομία αιτήθηκε την 8ημερη κράτησή της κ. Κεραυνού, ωστόσο το αίτημα απορρίφθηκε από το Δικαστήριο.

Η κ. Κεραυνού φέρεται, με βάση καταγγελία, να παρενέβη μεταξύ Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2014 στο έργο επιτροπής αξιολόγησης που είχε λάβει οδηγίες να μελετήσει τις προαγωγές λεκτόρων του ΤΕΠΑΚ. Η απόφαση για διερεύνηση της υπόθεσης από την αστυνομία, που οδήγησε και στη σύλληψη της κ. Κεραυνού, λήφθηκε από τη Νομική Υπηρεσία.

Συγκεκριμένα διερευνώνται εναντίον της 8 αδικήματα που αφορούν κατάχρηση εξουσίας, επηρεασμό αρμόδιας Αρχής, δόλο και κατάχρηση εμπιστοσύνης από δημόσιο λειτουργό, παραμέληση υπηρεσιακού καθήκοντος, πρόκληση εκτέλεσης εγγράφων με ψευδείς παραστάσεις, καταρτισμό εγγράφου χωρίς εξουσία, κυκλοφορία εγγράφου που καταρτίστηκε χωρίς εξουσία και συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top