Νέο μέλος στην Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟΛ

Νέο μέλος στην Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟΛ

Την ένταξη του Βασίλη Σταύρου στην Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟΛ ανακοινώνει το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, μετά από απόφαση που πάρθηκε κατά την τελευταία συνεδρία που έγινε την περασμένη Τρίτη (19/11).

Ο Βασίλης υπήρξε διαιτητής μέχρι και την Α’ Κατηγορία της ΚΟΠ, αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής στα πρωταθλήματα της ΕΠΟΛ, ενώ διετέλεσε και στο Δ.Σ. της ΛΑΒΑΣ ΓΥΨΟΥ, χωριό το οποίο κατάγεται.

Το Δ.Σ. της ΕΠΟΛ καλοσωρίζει τον Βασίλη στην οικογένεια της Ομοσπονδίας και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο που πρόκεται να επιτελέσει στην Επιτροπή Διαιτησίας.

Πηγή: epol.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ: Κρίσιμα ραντεβού συντεχνιών και εργοδοτών με Παναγιώτου και Κεραυνό – Πότε «κλείδωσαν»

ΑΤΑ: Κρίσιμα ραντεβού συντεχνιών και εργοδοτών με Παναγιώτου και Κεραυνό – Πότε «κλείδωσαν»

Τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Παναγιώτου, θα πλαισιώνει εκτός απροόπτου ο υπουργός Οικονομικών, Μάκης Κεραυνός στις χωριστές συναντήσεις που θα έχει την επόμενη εβδομάδα με εργοδοτικές οργανώσεις και συντεχνίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE