ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χριστοδούλου: «Έπαιξε το όνομα μου για ΑΠΟΕΛ» – Τι είπε για Ανόρθωση, ΑΕΛ, Ομόνοια, παίκτες και ναργιλέ με Τορναρίτη

Χριστοδούλου: «Έπαιξε το όνομα μου για ΑΠΟΕΛ» – Τι είπε για Ανόρθωση, ΑΕΛ, Ομόνοια, παίκτες και ναργιλέ με Τορναρίτη

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πάμπος Χριστοδούλου, το βράδυ της Δευτέρας (25-11-2019) ήταν καλεσμένος στην αθλητική τηλεοπτική εκπομπή της Cytavision.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για την Ανόρθωση: «Μια ομάδα που έχει σταθερότητα, η οποία και σε αυτά τα ματς που τα λέμε με μικρομεσαίες ομάδες επικρατεί σοβαρότητα. Θέλει να πετύχει κάτι και είναι σοβαροί στα ματς που πρέπει. Στα ντέρμπι όλες οι ομάδες είναι σοβαρές. Στα ματς που είσαι φαβορί πρέπει να είσαι σοβαρός και θα δείξει που θα πας.  Ο Ράγιος κάνει κάποιες ενέργειες που σε ξελασπώνουν, το έχει αυτό. Παίκτης κλειδί και είναι ηγέτης. Ο φετινός Ράγιος έχει και τρεξίματα και βοηθά αυτό απίστευτα».

Για το ΑΠΟΕΛ: «Το ΑΠΟΕΛ είναι πάντα ΑΠΟΕΛ. Μπορεί να μην έχει τις εμφανίσεις που θέλει ο κόσμος αλλά πάντα καταφέρνει να κερδίζει. Παιχνίδι με παιχνίδι το ΑΠΟΕΛ θα βελτιώνεται και θα γίνει ακόμη καλύτερο στη συνέχεια. Το DNA του ΑΠΟΕΛ το βλέπεις στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, πως να μην το έχει στην Κύπρο.  Ποιον δεν θα ενδιέφερε να δουλέψει στο ΑΠΟΕΛ; Αυτό εννοείται για ένα φιλόδοξο και επαγγελματία προπονητή. Κάποια διαστήματα έπαιξε το όνομα μου αλλά μέχρι εκεί».

Για το πως ένιωθε πριν το παιχνίδι με την ΑΕΛ: «Αυτή η ομάδα και αυτός ο κόσμος, το τι έχω ζήσει εκείνη τη χρονιά, να παίρνεις πρωτάθλημα από 44 χρόνια, να βλέπεις ανθρώπους να κλαίνε, να κλείνει η Λεμεσός για 44 μέρες, αυτό το πράγμα δεν θα ξανασυμβεί ποτέ στην Κύπρο. Μόλις μπήκα στο γήπεδο με χειροκρότησε ο κόσμος. Έχω φύγει με πικρία επειδή και τη 2η φορά που έφυγα ήμουν στην πρώτη θέση. Έχω δουλέψει σε αρκετές ομάδες και έχω συνηθίσει και πλέον δεν με πειράζει τίποτα».

Για τον Χριστόφορο Τορναρίτη: «Όλοι οι προπονητές κουβαλούν μια τρέλα. Για μένα ο Χριστόφορος είναι το Α και Ω στον Ολυμπιακό. Ένας πολύ καλός άνθρωπος, είναι νικητής, δεν θέλει να χάνει. Έρχεται με το μηχανάκι στη προπόνηση, κάνουν χαβαλέ με τους παίκτες. Στις αρχές δεν συμφωνούσαμε σε όλα. Η πορεία μέχρι να τον καταλάβω τι εννοούσε ήθελα χρόνο. Τώρα στο Moon πίνουμε τους ναργιλέδες μας και συμφωνούμε σε όλα. Τώρα τον κατάλαβα».

Για τον παίκτη που ήθελε και δεν κατάφερε να πάρει στον Ολυμπιακό: «Ήθελα τον Νέστορα Μυτίδη, μιλήσαμε κιόλας αλλά τελικά δεν έκλεισε. Αν δουλευόταν σωστά ο Νέστορας θα είχαμε ακόμη ένα επιθετικό για την Εθνική μαζί με τον Πιέρο».

Για το αν θα επέστρεφε στην ΑΕΛ: «Είμαι επαγγελματίας, σίγουρα για οποιαδήποτε ομάδα και ειδικά η ΑΕΛ που έχω αγαπήσει και έχω αγαπηθεί, δεν θα έλεγα όχι, όμως δεν υπάρχει λόγος τώρα να συζητάμε τέτοια πράγματα».

Για το γιατί έφυγε από την Εθνική: «Δεν μπορώ να ξέρω τι στόχους έβαλαν οι άνθρωποι εκεί. Έχουν έρθει νεαρά ταλέντα και τότε εμείς δεν τα είχαμε. Τραυματίες τότε είχαμε αρκετούς. Θα μπορούσε να υπάρχει ένας κορμός. Όπως και η κάθε ομάδα έχει. Ο κύριος Σιμόν αν ήμουν εγώ εκεί θα είχα ένα κορμό που θα στηριζόμουν. Σωστά έπραξαν να τους ενώσουν με κάποιους νεαρούς. Η Εθνική και τον καιρό μας βγήκε πάνω, πρέπει να πάρεις αποτελέσματα, να είσαι εκεί να διεκδικείς. Αν ο κόσμος σε πιστέψει θα έρθει στο γήπεδο. Ήταν μικρές οι ισορροπίες στον τελευταίο όμιλο που παίξαμε. Βεβαίως το πιστεύω πως μπορεί να πετύχει κάτι η Εθνική μας. Βλέπουμε στα μάτια πολλές χώρες που παλιά δεν θα το πίστευε κάποιος. Δεν είναι ώρα να συζητάμε γιατί έφυγα. Θεώρησα πως έπρεπε μετά τα 2 χρόνια, υπήρχε πρόταση από αλλού. Ξέρεις, αν είσαι σε μια νεαρή ηλικία προπονητικά και θες να πας σε μια ομάδα να είσαι στην καθημερινότητα, ξέρετε. Μια ομάδα στο εξωτερικό, από την Ελλάδα τότε. Έχω ένα όραμα, να πάω και να πετύχω στο εξωτερικό. Η Πορτογαλία είναι μια χώρα που πετύχανε κάποιοι και ακολουθούν οι υπόλοιποι. Πέτυχε ένας Κύπριος παίκτης στο εξωτερικό, ακολουθούνε και άλλοι».

Για την Ομόνοια: «Πηγαίνοντας στην Ομόνοια, χωρίς να υπάρχουν οι βάσεις ήθελαν πρωτάθλημα. Όλοι μας πιστέψαμε πως θα κάνουμε μια καλή δουλειά. Τελευταία μέρα πριν φύγω μου έλεγαν να μείνω, τους έλεγα πρόεδρε ίσως η αλλαγή να φέρει καλύτερα αποτελέσματα. Χάσαμε κάποιους παίκτες που ήθελα να κλείσω ελέω λεφτών, σε κάποιες θέσεις ήταν θέμα ποιότητας. Ήθελα τερματοφύλακα άλλο, είχα κλειστό τον Ρόμο που ήταν στην ΑΕΛ δεν ήρθε. Θέλαμε άλλον δεν ήρθε. Μετά τραυματίστηκε ο Παναγή, χάσαμε βαθμούς από τον τερματοφύλακα. Η ιστορία της Ομόνοιας είναι βαριά. Για εμένα έπρεπε να πάει με σταθερά βήματα».

Για τον Μουρίνιο: «Είμαι πιο κοντά στον Μουρίνιο. Βρεθήκαμε και μιλήσαμε αρκετές φορές. Παίρνω κάποια πράγματα από τον κάθε κόουτς, και να χτίσεις τη φιλοσοφία σου. Είναι διαφορετικός άνθρωπος στην πραγματικότητα παρά στους πάγκους. Γεννημένος νικητής, του αρέσει το τρίποντο και δεν τον ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος. Τον ενδιαφέρει η ουσία».

Διαβάστε επίσης: 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ενδιαφέρον και τηλεφώνημα σε Μυτίδη

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top