ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ο Κεραυνός – Όγδοη σερί νίκη!

ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ο Κεραυνός – Όγδοη σερί νίκη!

Την όγδοη διαδοχική του νίκη στην φετινή ΟΠΑΠ Basket League σημείωσε ο Κεραυνός, ο οποίος επικράτησε της Ένωση Νέων Παραλιμνίου με 85-73, σε αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής. Ως ο ACS MVP of the game αναδείχθηκε ο Νίκος Στυλιανού με 27 πόντους (6 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 2 ασσίστ).

Ο Κεραυνός ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και στο 5’ ήταν μπροστά με 16-9, ενώ δύο λεπτά πιο μετά η ΕΝΠ είχε μειώσει στον πόντο την διαφορά. Έπειτα οι «βυσσινί» σημείωσαν οκτώ σερί πόντους (πέντε ο Γουίλιαμς, τρίποντο ο Χόλις) και προηγήθηκαν με 26-19 στο τέλος της α’ περιόδου. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και μέχρι το 14’ ήταν μπροστά με 31-26, ενώ στο ημίχρονο η διαφορά ανέβηκε στο +11 (49-38).

Πιο ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι στην γ’ περίοδο, όπου στο 25’ το σκορ είχε πάει στο 61-48. Με την λήξη του δεκαλέπτου οι «ερυθροκίτρινοι» ήταν μπροστά με 70-59, ενώ με το φινάλε του αγώνα, το συγκρότημα του Χριστόφορου Λειβαδιώτη πήρε την νίκη με σκορ 85-73.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-26, 49-38, 70-59, 85-73

Κεραυνός (Χριστόφορος Λειβαδιώτης)

Χάγκινς 20 (3), Κινγκ 4, Στυλιανού 27 (6), Ρόρι, Αμπουκάρ 19 (1), Γκραντ 11 (1), Μιχαήλ 4, Θεοχαρίδης, Κορωνίδης.

Ε.Ν. Παραλιμνίου (Μιχάλης Κακιούζης)

Χόλις 22 (2), Γουίλιαμς 15 (3), Χαραλάμπους 3 (1), Ανκρουμ 20 (1), Μπλάκσεαρ 9, Γεωργίου, Σέπος 2, Ντάραμ 2.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Το πολιτικό σκηνικό, όχι μόνο δεν ηρεμεί, αλλά φαίνεται να ανοίγει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Την ώρα που στον Δημοκρατικό Συναγερμό επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι και να διατηρηθεί η εικόνα της κομματικής ενότητας- κάτι που δεν φαίνεται να είναι εφικτό- η υπόθεση του περιβόητου «μυστικού δείπνου» αποκτά πλέον θεσμική συνέχεια, ενώ στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ η αντιπαράθεση για την επιλογή του υποψηφίου των Προεδρικών του 2028, παίρνει όλο και πιο προσωπικά χαρακτηριστικά.