Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΟΥ

Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΟΥ

Το πολλαπλό είναι έργο τέχνης που τυπώνεται με διάφορες μορφές: μεταξοτυπία, χαρακτικό, χαλκογραφία, ψηφιακή εκτύπωση και άλλα. Το πολλαπλό φέρνει την τέχνη σε επαφή με το ευρύτερο κοινό.

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου οργανώνει Έκθεση Πολλαπλών των καλλιτεχνών που είχαν παρουσιάσει το έργο τους στο Πανεπιστήμιο την τριετία 2017-2019.

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 6 μ.μ.
Αίθουσα υποδοχής Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου
Λεωφόρος Δανάης 2
8042, Πάφος
Τηλ. +35726843300, +35726843303

ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ
Μιχάλης ΑΡΦΑΡΑΣ
Νίκος ΚΟΥΡΟΥΣΙΗΣ
Γιώργος ΚΟΤΣΩΝΗΣ
Δώρα ΟΡΟΝΤΗ
Ανδρέας ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ
Μιχάλης ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ
Γιώργος ΧΑΡΒΑΛΙΑΣ
Ερατώ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Σε δημόσια τοποθέτηση με σαφείς αιχμές και προειδοποιήσεις προχώρησε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, αναφερόμενος στη διαρροή του επίμαχου βίντεο που προκάλεσε πολιτικές αντιδράσεις και δημόσια συζήτηση τις τελευταίες ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE