Στην Ιταλική Φρεγάτα ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην Ιταλική Φρεγάτα ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την ιταλική φρεγάτα ITS MARTINENGO, τύπου FREMM, η οποία βρίσκεται στο λιμάνι Λεμεσού, επισκέφθηκε ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς,  Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης, κατόπιν πρόσκλησης από τον κυβερνήτη της.

Στην επίσκεψη, στην οποία συμμετείχαν επίσης ο Πρέσβης της Ιταλίας στην Κύπρο, ο Διοικητής Ναυτικού Αρχιπλοίαρχος Χαράλαμπος Χαραλάμπους ΠΝ και επιτελείς του ΓΕΕΦ, έγινε ξενάγηση στους χώρους της φρεγάτας από τον Κυβερνήτη και το πλήρωμα και ενημέρωση επί των επιχειρησιακών δυνατοτήτων της.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE