Στην Ιταλική Φρεγάτα ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην Ιταλική Φρεγάτα ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την ιταλική φρεγάτα ITS MARTINENGO, τύπου FREMM, η οποία βρίσκεται στο λιμάνι Λεμεσού, επισκέφθηκε ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς,  Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης, κατόπιν πρόσκλησης από τον κυβερνήτη της.

Στην επίσκεψη, στην οποία συμμετείχαν επίσης ο Πρέσβης της Ιταλίας στην Κύπρο, ο Διοικητής Ναυτικού Αρχιπλοίαρχος Χαράλαμπος Χαραλάμπους ΠΝ και επιτελείς του ΓΕΕΦ, έγινε ξενάγηση στους χώρους της φρεγάτας από τον Κυβερνήτη και το πλήρωμα και ενημέρωση επί των επιχειρησιακών δυνατοτήτων της.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE