Στην Ιταλική Φρεγάτα ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην Ιταλική Φρεγάτα ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ην ιταλική φρεγάτα ITS MARTINENGO, τύπου FREMM, η οποία βρίσκεται στο λιμάνι Λεμεσού, επισκέφθηκε ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς,  Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης, κατόπιν πρόσκλησης από τον κυβερνήτη της.

Στην επίσκεψη, στην οποία συμμετείχαν επίσης ο Πρέσβης της Ιταλίας στην Κύπρο, ο Διοικητής Ναυτικού Αρχιπλοίαρχος Χαράλαμπος Χαραλάμπους ΠΝ και επιτελείς του ΓΕΕΦ, έγινε ξενάγηση στους χώρους της φρεγάτας από τον Κυβερνήτη και το πλήρωμα και ενημέρωση επί των επιχειρησιακών δυνατοτήτων της.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Περισσότερες από πενήντα πέντε πολιτικές δράσεις, με σημαντικά έργα και πρωτοβουλίες, που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών, περιλαμβάνει ο κυβερνητικός προγραμματισμός για το 2026, τον οποίο ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE