ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Megabet Plus: Δώρο εικόνα του Αγίου Λαζάρου στον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ

Megabet Plus: Δώρο εικόνα του Αγίου Λαζάρου στον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ

O Ιδρυτής & CEΟ της Megabet Plus, κ. Λάζαρος Φιλίππου είχε συνάντηση με τον Πρόδερο του ΔΗΣΥ, κ. Αβέρωφ Νεοφύτου στον οποίο έκανε δώρο μία μία εικόνα του Αγίου Λαζάρου από τον Ιερό Ναό του Αγίου Λαζάρου στη Δρομολαξιά, το "Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου".

 

Στη συνάντηση ο κ. Φιλίππου, ο οποίος είναι Αντιπρόεδρος του Σύνδεσμου Εταιρειών & Φίλων Στοιχημάτων Κύπρου (ΣΕΣΚ) αντάλλαξε απόψεις με τον κ. Νεοφύτου για τρόπους αναβάθμισης των εταιρειών στοιχημάτων και έθεσε διάφορα θέματα για να εξεταστούν. Ο κ. Φιλίππου τόνισε πως όλες οι εταιρείες στοιχημάτων είναι ανοιχτές στο διάλογο ώστε μέσα από αυτόν να βρεθούν οι τρόποι ώστε να είναι είναι πραγματικά αποτελεσματικός και καρποφόρος, προκειμένου για όλα τα θέμα να βρεθούν οι λύσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top