«EASTMED-LONDON INVESTMENT SUMMIT» του Economist στο Λονδίνο

«EASTMED-LONDON INVESTMENT SUMMIT» του Economist στο Λονδίνο

Στη δυναμική που μπορεί να αναπτύξει ο τραπεζικός τομέας στην Κύπρο, επενδύοντας στο μέλλον αναφέρθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Κύπρου Πανίκος Νικολάου, μιλώντας στο Eastmed-London Investment Summit του Economist που πραγματοποιήθηκε στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου με θέμα «Cyprus-Greece-Israel: Propelling a partnership for growth».

Συγκεκριμένα ο κ. Νικολάου, τόνισε ότι ο τραπεζικός τομέας στην Κύπρο βρίσκεται στον σωστό δρόμο για να γίνει ισχυρότερος, ασφαλέστερος και προσανατολισμένος στο μέλλον να καταστεί πιο αποδοτικός.

Στη διάρκεια του Συνεδρίου εξετάστηκε η ώθηση που μπορεί να δώσει ο τριμερής μηχανισμός «Ελλάδα -Κύπρος- Ισραήλ» στην ανάπτυξη της περιοχής της ΝΑ Μεσογείου καθώς και οι συγκυρίες που δημιουργούνται για την προώθηση συνεργειών, τόσο στους τομείς της ενέργειας και των επενδύσεων όσο και στον χρηματοπιστωτικό-τραπεζικό τομέα. Έμφαση, από τη διεθνή επιχειρηματική κοινότητα με έδρα το Λονδίνο, δόθηκε όπως αναμενόταν και στο Brexit υπό το πρίσμα της βρετανικής πολιτικής στη ΝΑ Μεσόγειο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση «Σάντυ»: Η ώρα των αποφάσεων στο Υπουργικό – Στο τραπέζι ο διορισμός ποινικών ανακριτών

Υπόθεση «Σάντυ»: Η ώρα των αποφάσεων στο Υπουργικό – Στο τραπέζι ο διορισμός ποινικών ανακριτών

Η αντίστροφη μέτρηση για τον επόμενο σταθμό στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντυ» ολοκληρώνεται σήμερα το πρωί, καθώς το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, με την ατζέντα να φλέγεται από τις εξελίξεις που πυροδότησαν οι καταγγελίες του Μακάριου Δρουσιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE