Η Zozibini Tunzi φόρεσε Tommyxzendaya σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη

Η Zozibini Tunzi φόρεσε Tommyxzendaya  σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη

Η Tommy Hilfiger, η οποία ανήκει στην PVH Corp. [NYSE: PVH]., ανακοινώνει ότι η Zozibini Tunzi, Miss Universe 2019, φόρεσε TommyXZendaya για την εμφάνισή της σε εκδήλωση στο Empire State Building στη Νέα Υόρκη.

Η Tunzi φόρεσε ένα ζιβάγκο σε houndstooth καρό και ένα δερμάτινο jacket από τη συλλογή TommyXZendaya.

Η συλλογή TommyXZendaya είναι διαθέσιμη στην Κύπρο σε επιλεγμένα καταστήματα Tommy Hilfiger και σημεία πώλησης και στο tommy.com.

 


Photo Credit: Getty Images

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Αρχή κατά της Διαφθοράς δεν διαπίστωσε κανένα πρόβλημα...η επιτροπή πρέπει να εργαστεί απερίσπαστη»

ΠτΔ: «Η Αρχή κατά της Διαφθοράς δεν διαπίστωσε κανένα πρόβλημα...η επιτροπή πρέπει να εργαστεί απερίσπαστη»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δήλωσε ότι πριν από τον διορισμό του Ηλία Αναγνωστόπουλου στην ομάδα των ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών, υπήρξε επικοινωνία με την Αρχή κατά της Διαφθοράς, η οποία επιβεβαίωσε πως δεν υφίσταται οποιοδήποτε κώλυμα ή πρόβλημα σχετικά με την επιλογή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE